Google versus Parlamentul European - orice stat din UE poate sa oblige Google sa-si schimbe motorul de cautare

Google versus Parlamentul European - orice stat din UE poate sa oblige Google sa-si schimbe motorul de cautare

Membrii Parlamentului European au votat in proportie de 384 la 174, cu 56 de abtineri, pentru promovarea unui set de masuri care sa incurajeze cresterea din zona de tehnologie din Europa.

acum 100 luni (27 Nov 2014)

Membrii Parlamentului European au votat in proportie de 384 la 174, cu 56 de abtineri, pentru promovarea unui set de masuri care sa incurajeze cresterea din zona de tehnologie din Europa. Practic, oricine doreste sa introduca asemenea masuri "antitrust" are voie sa o faca, fara sa incalce vreo legislatie europeana. Daca Romania decide maine ca Google este mult prea dominant, ar putea spune ca nu are voie sa promoveze Gmail in search sau sa dea informatii contextuale in partea dreapta.

Google are 90% din piata cautarilor online din Europa si integreaza toate serviciile sale in interiorul sistemului, din acest motiv e si atat de bun. Poti sa faci cautari direct din telefon, direct din browser, poti sa afli cursul valutar sau ultimele stiri.

In viitor, nu vei mai putea sa gasesti recomandari pentru hoteluri si alte asemenea sugestii, daca Parlamentul European promoveaza mai mult aceasta politica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro