Google PhotoScan e aplicatia perfecta prin care sa salvezi toate pozele bunicii

Google PhotoScan e aplicatia perfecta prin care sa salvezi toate pozele bunicii

Totusi, cu PhotoScan Google promite si instrumente actualizate de procesare a pozelor in Photos, dezvoltand imbunatatirea automata, filtre noi (12 la numar, de la luminozitate la saturatie) si moduri avansate (patru functionalitati de baza: Lumina, Culoare, Accent, Stil).

acum 89 luni (16 Nov 2016)

Microsoft are OfficeLens pentru documente - faci o poza si iti creeaza un document digital la hartia tiparita. E disponibila pe Android si iOS, gratuit, si le poti salva apoi in Google Photos.

PhotoScan identifica marginile pozei imprimate, indreapta imaginea si reduce reflexiile generate de hartia fotografica. Pozele scanate si salvate in arhiva Photos pot fi organizate, indexate si gasite mult mai usor. PhotoScan poate fi o solutie simpla si de calitate in cazul "recuperarii" numeroaselor poze care se ingalbenesc in albume vechi sau cutii. Totusi, cu PhotoScan Google promite si instrumente actualizate de procesare a pozelor in Photos, dezvoltand imbunatatirea automata, filtre noi (12 la numar, de la luminozitate la saturatie) si moduri avansate (patru functionalitati de baza: Lumina, Culoare, Accent, Stil). Hai pe Facebook ca sa stii ce-i nou si cand nu esti pe site! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro