Google incurajeaza sexul protejat la locul de munca: cum arata prezervativele oferite in mod gratuit angajatilor

Google incurajeaza sexul protejat la locul de munca: cum arata prezervativele oferite in mod gratuit angajatilor

Daca functia de cautare instanta a motorului de cautare (Google Instant) este dezactivata, butonul isi pastreaza caracterul explicat mai sus, iar daca, in acest caz, bara de cautare este goala, prin apasarea butonului utilizatorul va fi redirectionat catre o galerie Google, in care se gasesc logourile creative ale aniversarilor serbate de motorul de cautare.

acum 81 luni (22 Feb 2016)

Pe langa oportunitatile de cariera, angajatii Google au parte si de alte avantaje, dupa cum a dezvaluit un barbat care lucreaza pentru corporatia americana. Textul de pe ambalajul prezervativelor este inspirat chiar de un buton vizibil pe prima pagina google.com, in stanga, sub bara de cautare si care avea, in primii ani ai companiei, functia de a trimite utilizatorul, in timpul unei cautari, pe primul rezultat inregistrat pe pagina. Daca functia de cautare instanta a motorului de cautare (Google Instant) este dezactivata, butonul isi pastreaza caracterul explicat mai sus, iar daca, in acest caz, bara de cautare este goala, prin apasarea butonului utilizatorul va fi redirectionat catre o galerie Google, in care se gasesc logourile creative ale aniversarilor serbate de motorul de cautare.

Daca Google Instant este activat, atunci textul de pe buton se schimba cu alte formulari, de exemplu "I'm feeling hungy" (n.r. - Ma simt inteligent) etc., fiecare propozitie deschizand o pagina cu cautari legate de textul de pe buton. FOTO Business Insider Chiar daca, potrivit publicatiei americane, Google ofera prezervative angajatilor inca de acum sase ani, interesant este faptul ca Sergey Brin, cofondator al companiei, a declarat ca Google nu incurajeaza sexul protejat doar in randul propriilor angajati, ci si in cazul liceenilor, carora le-a oferit, din bugetul companiei, acelasi tip de prezervative regasite si in centrul de relaxare al firmei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro