Good news, varianta .ro la fake news. Cum ar arata stirile zilei, daca s-ar aplica sugestia ministrului PSD Doina Pana

Good news, varianta .ro la fake news. Cum ar arata stirile zilei, daca s-ar aplica sugestia ministrului PSD Doina Pana

Initiativa Doinei Pana porneste de la constatarea ca in Romania s-a ajuns la un grad inalt de violente, ura si dezbinare. In loc sa fie prezentati ca niste lideri care au condus doar un sfert din sedintele de la Camera Deputatilor, respectiv Senat, acestia ar trebui sa fie apreciati pentru faptul ca au reusit sa ajunga, totusi, la locul de munca.

acum 79 luni (29 Aug 2017)

Initiativa Doinei Pana porneste de la constatarea ca in Romania s-a ajuns la un grad inalt de violente, ura si dezbinare. Eu nu vreau sa vad numai tineri care fac , in sensul rau, ci sa vad si olimpicul", a completat Pana care considera ca presa din Romania ar trebui sa fie ca mass-media din Canada unde, dupa cum spune ea, nu sunt deloc stiri negative.

Ministrul spune ca s-a gandit si la "unele masuri legislative" pentru incurajarea promovarii stirilor pozitive. Le scade la toate, ca toate vor avea astfel de stiri pozitive", a adaugat reprezentanta PSD.

Sugestii de stiri pozitive

"Adevarul" da cu aceasta ocazie mai multe exemple de titluri de stiri intr-o nota pozitiva, pentru a nu deranja personalitati din domenii ca politica, sport si justitie sau oameni simpli. De exemplu, infrangerea suferita de Simona Halep in partida cu Maria Sarapova, nu ar mai trebui abordata ca infrangere. "Simona Halep i-a asigurat Mariei Sarapova o revenire de zile mari", ar fi titlul intr-o nota pozitiva. In loc sa fie prezentati ca niste lideri care au condus doar un sfert din sedintele de la Camera Deputatilor, respectiv Senat, acestia ar trebui sa fie apreciati pentru faptul ca au reusit sa ajunga, totusi, la locul de munca.

Nu in ultimul rand, un protest la adresa Guvernului pe tema legilor Justitiei ar fi prezentat nu ca un raspuns la masuri controversate anuntate de Cabinetul Tudose, ci ca o adunare cu scop cultural. "Cea mai mare expozitie de luminite de telefon, organizata in Piata Victoriei" ar fi titlul pozitiv, nu clasicul "Protest fata de Tudorel Toader si Guvernul Tudose". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro