GOLFUL rechinilor imobiliari. Delta, la cheremul unui afacerist

GOLFUL rechinilor imobiliari. Delta, la cheremul unui afacerist

De altfel, chiar din documentele de concesionare a terenului se poate constata ca Marin Gostin nu are dreptul sa foloseasca decat o suprafata de teren de 9.300 de metri patrati.

acum 102 luni (10 Oct 2014)

Fara sa tina cont de lege, Marin Gostin s-a facut stapan peste golful aflat in apropierea hotelului ,,Carol I", din Dunavat. A pus bariera la intrare, o pancarta cu accesul interzis si nu permite nimanui nici macar sa se apropie de aceasta zona.

Legea 213 din 1998 arata ca luciul de apa, implicit golful, fac parte din domeniul public al statului si se afla in administrarea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

De altfel, chiar din documentele de concesionare a terenului se poate constata ca Marin Gostin nu are dreptul sa foloseasca decat o suprafata de teren de 9.300 de metri patrati. Iar secretarul general al consiliului judetean Tulcea a confirmat in exclusivitate pentru Realitatea TV ca in documentele de concesiune nu exista si dreptul de posesiune asupra golfului.

Marin Gostin nu a avut insa nicio problema in a-si extinde proprietatea, a ingradi domeniul public si a ataca pe oricine se apropia de aceasta zona.

Mai multi turisti au povestit pe un site de socializare cum angajatii lui Gostin i-au alungat din zona. Mai exact, Gostin a cumparat hotelul Carol I in anul 2010 chiar de la Horia Teodorescu. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro