Godina explica de ce Boureanu nu este o victima: procedura de imobilizare a persoanelor agresive

Godina explica de ce Boureanu nu este o victima: procedura de imobilizare a persoanelor agresive

Godina prezinta pe pagina personala de Facebook un fragment din procedura standard pe care sunt autorizati politistii romani s-o aplice in cazul in care au de-a face cu persoane recalcitrante: "Din procedura de imobilizare a persoanelor Pentru infrangerea actiunilor agresive si imobilizarea persoanelor turbu-lente se folosesc procedeele specifice luptei corp la corp;

acum 38 luni (11 Jun 2017)

Politistul Marian Godina, angajat al Politiei Rutiere din Brasov, considera ca o parte a mass-media incearca sa-l transforme pe fostul deputat Cristian Boureanu intr-o victima a incidentului soldat cu retinerea sa pentru 30 de zile dupa altercatia cu mai multi politisti din Bucuresti, in urma careia este cercetat pentru ultraj.

Godina prezinta pe pagina personala de Facebook un fragment din procedura standard pe care sunt autorizati politistii romani s-o aplice in cazul in care au de-a face cu persoane recalcitrante:

"Din procedura de imobilizare a persoanelor

Pentru infrangerea actiunilor agresive si imobilizarea persoanelor turbu-lente se folosesc procedeele specifice luptei corp la corp;

Forta fizica si procedeele de lupta corp la corp se folosesc numai dupa so-marea celor care se manifesta violent, de a inceta actiunea agresiva si de a se supune cererii indreptatite a politistului folosind formula: "POLI-TIA, INCETATI!".

Poate ar fi trebuit sa citeasca asta si moderatoarea de la Antena 3 care incerca din rasputeri in seara asta sa ni-l prezinte pe dl Boureanu drept o victima".

Brigada de politie rutiera a facut publice imagini de la incidentul in care a fost implicat fostul parlamentar Cristian Boureanu.

Politia rutiera a facut publice imaginile de la incidentul in care a fost implicat Cristian Boureanu ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro