Godina, atac dur la adresa sefilor: "Politia Romana este o institutie care se lasa terfelita fara ca vreun sef s-o apere"

Godina, atac dur la adresa sefilor:

Maria Godina sustine ca si-a pus "in cap" cativa colegi de pe la IGPR si multi oameni "sus pusi", care s-au aratat indignati de faptul ca si-a spus parerea si sunt uimiti ca a ajuns "un neica nimeni" sa critice ditamai ministrul. De ce trebuie sa dau aproape zilnic de cate unul care citeste pe net ca trebuie sa ii arat ordin de serviciu si alte zeci de baliverne si sa duc munca de lamurire cu el? El precizeaza ca acea oferta era un fel de "mita" oferita pe principiul "cel mai repede scapi de un dusman, imprietenindu-te cu el", iar toti jurnalistii care au incercat sa dea de el prin intermediul IGPR i-au spus ca s-au lovit acolo de o atitudine potrivnica.

acum 85 luni (3 Sep 2016)

Maria Godina sustine ca si-a pus "in cap" cativa colegi de pe la IGPR si multi oameni "sus pusi", care s-au aratat indignati de faptul ca si-a spus parerea si sunt uimiti ca a ajuns "un neica nimeni" sa critice ditamai ministrul.

"Eu consider ca e omul cel mai potrivit sa critice pentru ca el e cel asupra caruia se resimte activitatea unui superior. Revenind la comentariul meu, am spus ca eu, ca simplu agent de pe strada, din lista cu realizarile prezentate acolo, nu am simtit nimic. In alta ordine de idei, cred ca mi-am spus parerea destul de clar atunci cand s-a luat decizia ca deficitul de personal sa fie acoperit prin incadrari directe si puteti gasi textul cu titlul pe pagina. Asa ca nu prea mi se aplica zicala , mai ales ca e foarte probabil ca dl Toba sa revina la conducerea IGPR", scrie politistul brasovean.

Agentul de politie spune ca a avut o intrevedere cu fostul ministru, care a durat circa un sfert de ora, timp in care a primit unele sfaturi si cand Petre Toba s-a aratat un om foarte deschis, ba chiar avea cartea lui pe birou. Mi-ar fi placut sa vad un sef mare din Politie, iesind public pentru a condamna vehement gestul acelui deputat care, batjocorind limba romana, a jignit mii de politisti si o intreaga institutie. Dar cine ar fi avut un asemenea curaj, cand cel mai simplu e sa iti vezi de treaba ta si functia cu salariul aferent sa mearga? Cand acea doamna a fost incatusata pentru ca asa prevedea legea, de ce nu a iesit public un sef care sa spuna ferm ca ai lui subalterni au actionat corect? De ce sa se complice si sa isi asume un lucru pentru care si-ar fi luat si multe injuraturi? De ce trebuie sa dau aproape zilnic de cate unul care citeste pe net ca trebuie sa ii arat ordin de serviciu si alte zeci de baliverne si sa duc munca de lamurire cu el?

El aminteste si de cazul accidentului cu autor necunoscut, in care autorul a fost identificat cu sprijinul cetatenilor de p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro