Glumite si ironii intre Andreea Marin si Mihaela Radulescu, in prima editie "Uite cine danseaza"

Glumite si ironii intre Andreea Marin si Mihaela Radulescu, in prima editie

Mihaela Radulescu prezinta, alaturi de Cabral, noul show de dans de la Pro TV, in timp ce Andreea Marin face parte din juriu, impreuna cu Mihai Petre, Gigi Caciuleanu si Florin Calinescu. E o situatie pe care trebuie sa o traim asa cum se va intampla, de altfel, nu o sa va vina sa credeti, in fiecare luni de acum incolo.

acum 39 luni (7 Mar 2017)

Mihaela Radulescu prezinta, alaturi de Cabral, noul show de dans de la Pro TV, in timp ce Andreea Marin face parte din juriu, impreuna cu Mihai Petre, Gigi Caciuleanu si Florin Calinescu. Asa cum era de asteptat, din primul episod nu au lipsit schimburi de replici mai mult sau mai putin ironice intre cele doua vedete. a fost un prilej bun pentru Mihaela Radulescu de a glumi pe seama disputelor avute de-a lungul timpului cu Andreea Marin. La randul ei, Zana a incercat sa raspunda cu eleganta, desi vizibil deranjata de unele replici ale colegei de breasla.

Dupa ce au fost prezentate cele 12 perechi de concurenti, Mihaelei Radulescu i-a venit randul sa o introduca, ei bine, chiar pe Andreea Marin. E o situatie pe care trebuie sa o traim asa cum se va intampla, de altfel, nu o sa va vina sa credeti, in fiecare luni de acum incolo. Andreea, bine ai venit!", a spus Mihaela Radulescu, primind in schimb un compliment de la Andreea Marin, care i-a spus ca "straluceste".

Imediat dupa evolutia pe scena a primei perechi, Mihaela Radulescu a invitat-o pe Zana, in stilul caracteristic, sa-si exprime opinia, dar fara a uita sa precizeze de fiecare data ca glumeste: "Andreea, tot nu-mi revin, trebuie sa vorbim in continuare.

Dupa dansul Oanei Zavoranu, criticat dur de Mihai Petre, Mihaela Radulescu si-a indreptat din nou atentia catre Andreea Marin: "Ce spune Zana cea buna sau rea, sa vedem." Mai mult, la un moment dat, Radulescu a catalogat-o drept profesionista intr-ale dansului pe rivala sa, insa ea a negat acest lucru, oferindu-i prezentatoarei sansa de a o taxa: "Mai devreme ai zis ca esti profesionist."

Un schimb acid de replici a avut loc dupa valsul vienez prezentat de luptatorul MMA Sandu Lungu si Raluca Netca. Andreea Marin s-a ridicat in picioare pentru a comenta momentul, care de altfel a primit cele mai mari note ale serii, insa Radulescu i-a spus: "Stai jos ca nu este ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro