Glontul de argint: cozile din diaspora

Glontul de argint: cozile din diaspora

> De elementul "emotie" al unei campanii electorale, impredictibil si de cele mai multe ori distructiv pentru candidatul din fruntea clasamentului, ii este frica oricarui staff de campanile.

acum 75 luni (2 Nov 2014)

>

De elementul "emotie" al unei campanii electorale, impredictibil si de cele mai multe ori distructiv pentru candidatul din fruntea clasamentului, ii este frica oricarui staff de campanile. Pentru ca valul starnit de aceasta emotie colectiva nu prea poate fi controlat si il poate spulbera pe un candidat aflat in fruntea sondajelor, chiar si confortabil.

Iar imaginile cu romanii umiliti la coada la vot - in Londra, Paris, Berlin, Chisinau si alte capitale europene - fac sa creasca la temperatura de fierbere o campanie electorala prezidentiala moarta pana la acest moment. Londra, anul de gratie 2014, sute de romani care stau in ploaie la coada pentru a putea vota. Nici un Guvern, de orice culoare ar fi el, nu poate sa-si umileasca cetatenii in asa hal si sa mai spere ca acest fapt nu se va intoarce impotriva-i. De fapt, dupa ce ca sef de guvern si candidat iti faci slogan "Mandri ca suntem romani", umilinta concetatenilor de la sectiile de vot din strainatate ti se poate intoarce ca un bumerang. Cat de mult va conta acest "glont de argint" pe care l-a primit cadou Klaus Iohannis - i-a venit pe dreptul, cum se spune in fotbal - vom vedea in urmatoarele zile. Coada de peste 400 de oameni ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro