Globurile de Aur: momente memorabile. Kevin Costner a multumit Romaniei

Globurile de Aur: momente memorabile. Kevin Costner a multumit Romaniei

Ajunse la cea de-a 72-a editie, Globurile de Aur premiaza performantele din film si din televiziune, facand distinctie intre Drama si Comedie. Sunt atat de mandra de familia noastra moderna, de fiii nostri extraordinari, Charlie si Kit, care sunt motivul pentru care respir si evoluez", a spus Jodie Foster pe scena.

acum 91 luni (10 Jan 2015)

Ajunse la cea de-a 72-a editie, Globurile de Aur premiaza performantele din film si din televiziune, facand distinctie intre Drama si Comedie. Globurile de Aur sunt decernate pe baza voturilor celor 93 de membri ai Asociatiei presei straine de la Hollywood (HFPA).

Anul acesta, filmul "Birdman", semnat de regizorul mexican Alejandro Gonzalez Inarritu, conduce in topul nominalizarilor la premiile Globurile de Aur, cu sapte mentiuni, urmat de "Boyhood" si "The Imitation Game", cu cinci. Actrita americana Jennifer Aniston a primit prima nominalizare la Globurile de Aur 2015, pentru interpretarea din drama "Cake", iar criticii spun ca prestatia sa din acest film este "definitorie pentru cariera actritei".

Gala se desfasoara la hotelul Beverly Hilton, din Beverly Hills, iar actorii nu sunt intr-o sala de spectacole, ci stau la mese. Aflata intr-o stare vizibila de confuzie, Liz Taylor voia sa deschida plicul si sa anunte castigatorul inainte de a citi nominalizarile.

In 2013, Kevin Costner, care a castigat Globul de aur pentru Cel mai bun actor in rol principal, in miniseria "Hatfields and McCoys", filmata la noi in tara, a multumit Romaniei in discursul pe care l-a tinut pe scena. Kevin Costner a multumit Romaniei in discursul sau la Globurile de Aur 2013

Actrita Jodie Foster, care a primit un premiu pentru intreaga cariera in cadrul galei Globurile de Aur 2013, a tinut un discurs emotionant, recunoscandu-si indirect orientarea gay, lucru despre care nu a vorbit niciodata in public. Confesoarea mea, cea mai buna prietena de 20 de ani incoace, Cydney Bernard. Sunt atat de mandra de familia noastra moderna, de fiii nostri extraordinari, Charlie si Kit, care sunt motivul pentru care respir si evoluez", a spus Jodie Foster pe scena.

La Globurile de Aur 2014, actrita britanica Emma Thompson a fost protagonista unui moment amuzant, in opinia unora, penibil dupa parerea alt... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro