Ginerele lui Blaga risca ARESTAREA, pentru ca nu si-a recunoscut faptele

UPDATE ora 16.45 Instanța Tribunalului București a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ionuț Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga. Axis Corporate Security este o companie infiinţată in 2009 de Ionuţ Rudeanu şi de mama lui, care acționează in domeniul securității private și ai cărei specialiști sunt recrutați din agențiile publice, private sau guvernamentale.

acum 85 luni (22 May 2015)

UPDATE ora 16.45

Instanța Tribunalului București a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ionuț Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga.

------

Ginerele lui Vasile Blaga, Ionuț Rudeanu, va fi arestat, pentru că nu și-a recunoscut faptele, susțin specialiștii consultați de Romania liberă. Vineri, Tribunalul București judecă arestarea preventivă a lui Ionuț Rudeanu, care este acuzat de evaziune fiscală de 600.000 de euro.

Citește și: Reţeaua evazionistă a ginerelui lui Blaga

Astfel, dosarul ar avea legătură cu perchezițiile din 2014, care au vizat societatea NEI GUARD. Mihai Neicu, patronul NEI Guard, a fost şeful Direcţiei de Protocol şi Relaţii Publice de la Ministerul Transporturilor in timpul mandatului lui Miron Mitrea.

Procurorii au făcut joi cinci percheziţii la firma de securitate Axis Corporate Security, ce aparţine lui Rudeanu, precum şi la sediile comerciale şi domiciliile mai multor persoane din Bucureşti, Deva şi Buftea.

Axis Corporate Security este o companie infiinţată in 2009 de Ionuţ Rudeanu şi de mama lui, care acționează in domeniul securității private și ai cărei specialiști sunt recrutați din agențiile publice, private sau guvernamentale. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro