Gimnastica romaneasca, in stare de soc! Larisa Iordache s-a accidentat grav si va rata calificarile olimpice

Gimnastica romaneasca, in stare de soc! Larisa Iordache s-a accidentat grav si va rata calificarile olimpice

in jurul careia antrenorii cladeau echipa, trebuie operata si a primit din partea medicilor o pauza de sase saptamani, care o scoate din calcule pentru calificarea la Jocurile de la Rio, dar si pentru Campionatul European de la Berna, care va avea loc intre 25 mai si 6 iunie.

acum 50 luni (10 Mar 2016)

Esecul de la Mondiale, cu necalificarea directa la Rio, a bulversat gimnastica romaneasca dar ultima lovitura e foarte dura. Larisa Iordache a cazut la barna in timpul antrenamentului si si-a fracturat un deget de la mana, a relatat Televiziunea Romana. in jurul careia antrenorii cladeau echipa, trebuie operata si a primit din partea medicilor o pauza de sase saptamani, care o scoate din calcule pentru calificarea la Jocurile de la Rio, dar si pentru Campionatul European de la Berna, care va avea loc intre 25 mai si 6 iunie.

Din 1976, de la triumful Nadiei incoace, Romania nu a lipsit cu echipa de pe nici un podium olimpic, fiind singura natiune care a reusit aceasta performanta in istoria disciplinei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro