Gimnastele romance, rezultate dezamagitoare la Cupa Mondiala de la Doha

Gimnastele romance, rezultate dezamagitoare la Cupa Mondiala de la Doha

Dupa prima zi a Cupei Mondiale de gimnastica de la Doha (Emiratele Araba Unite), sportivele "tricolore" s-au clasat departe de podium.

acum 41 luni (26 Mar 2016)

Dupa prima zi a Cupei Mondiale de gimnastica de la Doha (Emiratele Araba Unite), sportivele "tricolore" s-au clasat departe de podium. Aceasta intrecere este un test de evaluare pentru trei gimnaste romance, inaintea turneului de recalificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. In ciuda rezultatelor slabe, ambele gimnaste "tricolore" sunt calificate in finala de la paralele.

Dora Vulcan a primit nota 13.000, in urma unui exercitiu cu dificultate 5, in timp ce Diana Bulimar a ratat executia si a primit nota 11.925.

Vulcan si Bulimar se pregatesc acum pentru finala de la sol, dar Catalina Ponor este gimnasta din lotul Romaniei care are cele mai mari sanse la o medalie, dupa ce s-a calificat in ultimul act al probei de la barna cu cea mai mare nota.

Mai mult, lotul feminin de gimnastica al Romaniei va participa in perioada 16-18 aprilie la turneul preolimpic, insa fara cea mai buna sportiva, Larisa Iordache (nerefacuta dupa o accidentare). ... Citeste intreg articolul pe evz.ro