Gimnasta Larisa Iordache spune "Multumesc, mama!" in cadrul campaniei P&G

Gimnasta Larisa Iordache spune

Forta mamei a devenit forta fiicei, sigura ca, indiferent de urmari, se vor avea una pe cealalta.Chiar daca Rio nu mai este in sine un obiectiv sportiv pentru talentata gimnasta, ramane un bun prilej de a spune inca o data pentru puterea Adrianei Iordache de a o fi sustinut in momentele dificile, dar si pentru gesturile mici care, zi de zi, care au ajutat-o sa devina ceea ce este astazi.

acum 52 luni (1 Aug 2016)

Vazand-o pe Larisa Iordache cum evolueaza la aparate, ii remarci imediat gratia si eleganta, dar si o stapanire de sine incredibila.

Larisa a urcat de multe ori pe podium, i s-au recunoscut meritele si talentul la nivel mondial, dar nimeni nu banuieste care este crezul ei cand pleaca la un concurs. Talentata gimnasta nu isi propune niciodata sa fie cea mai buna, ci sa nu se teama de nimic! Mama i-a spus, inca de cand a ales dumul gimnasticii de performanta, ca atunci cand faci ceva cu placere si dedicare nu ai de ce sa te temi. Iar ea si-a insusit aceste vorbe si s-a covins de multe ori de sfatul Adrianei.

Larisei nu i s-a impus niciodata sa aleaga un drum sau altul, pentru ca mama ei a fost suficient de puternica si increzatoare incat sa o lase de fiecare data sa isi gaseasca singura calea. Forta mamei a devenit forta fiicei, sigura ca, indiferent de urmari, se vor avea una pe cealalta.Chiar daca Rio nu mai este in sine un obiectiv sportiv pentru talentata gimnasta, ramane un bun prilej de a spune inca o data

pentru puterea Adrianei Iordache de a o fi sustinut in momentele dificile, dar si pentru gesturile mici care, zi de zi, care au ajutat-o sa devina ceea ce este astazi.

Daca acum o lume intreaga o cunoaste pe gimnasta Larisa Iordache si unii chiar o numesc "Noua Nadia" se datoreaza Adrianei Iordache. "Mama m-a facut de fiecare data sa nu renunt la gimnastica, tocmai pentru ca a stiut sa imi arate mereu partea frumoasa a carierei mele si tot ea e cea care m-a facut sa privesc esecurile ca lectii de viata, dar si ca victorii pentru noi ca familie. De fiecare data cand o competitie s-a terminat altfel decat mi-as fi dorit eu, ea a fost acolo pregatita sa ma scoata din stare, sa ma ajute sa ma deconectez, sa uit si sa merg mai departe. Si cea mai frumoasa si inspirationala echipa este aceea dintre sportivi si mamele lor.

Campania

este modul prin care P pe... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro