Gimnasta Catalina Ponor a ratat calificarea in finala Campionatelor Europene dupa ce arbitrii au revenit asupra notei

Gimnasta Catalina Ponor a ratat calificarea in finala la sol la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca dupa ce arbitrii au revenit asupra notei sale, a declarat, joi seara, Anca Grigoras, director tehnic in cadrul Federatiei Romane de Gimnastica, citata de Agerpres.

acum 39 luni (20 Apr 2017)

Gimnasta Catalina Ponor a ratat calificarea in finala la sol la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca dupa ce arbitrii au revenit asupra notei sale, a declarat, joi seara, Anca Grigoras, director tehnic in cadrul Federatiei Romane de Gimnastica, citata de Agerpres. Dupa revizuirea notei, scorul D al Catalinei Ponor a fost micsorat cu jumatate de punct pentru ca aceasta a ratat o cerinta. Astfel ca sportiva a primit in cele din urma nota 13,066, care o situeaza pe pozitia a 10-a, in afara finalei la sol. Ea a ratat o cerinta, iar arbitrii au fost luati de val initial, de atmosfera din tribune. Ea a ratat o cerinta si acest lucru se sanctioneaza cu jumatate de punct.

Gimnastele Catalina Ponor, Larisa Iordache, Olivia Cimpian si Ioana Crisan au obtinut, joi, calificarea in finalele la barna si individual compus la Campionatele Europene care se desfasoara in aceste zile la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Tripla medaliata cu aur la Jocurile Olimpice, Catalina Ponor a incheiat calificarile la barna pe locul 4, ea a fost notata cu 14,066 puncte. La sol, ea a ratat calificarea, terminand pe pozitia a zecea, cu 13,066 puncte. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro