Gillian Anderson, despre lupta cu depresia: "Au fost momente in care nu am vrut sa ies deloc din casa. Totul era foarte rau"
Sfaturi catre o versiune mai tanara a ei In calitate de agent FBI, in rolul Dana Scully, din "Dosarele X", Gillian Anderson a investigat tot felul de evenimente stranii si mistere. Urmand terapie de la varsta de 14 ani, Anderson a suferit de o serie de probleme de sanatate mintala, iar acum povesteste deschis despre aceasta parte nestiuta a vietii ei intr-o noua carte, scrisa in colaborare cu prietenul si jurnalistul Jennifer Nadel, care se numeste "We: A Manifesto for Women Everywhere", scrie "USA Today".
Sfaturi catre o versiune mai tanara a ei
In calitate de agent FBI, in rolul Dana Scully, din "Dosarele X", Gillian Anderson a investigat tot felul de evenimente stranii si mistere. Urmand terapie de la varsta de 14 ani, Anderson a suferit de o serie de probleme de sanatate mintala, iar acum povesteste deschis despre aceasta parte nestiuta a vietii ei intr-o noua carte, scrisa in colaborare cu prietenul si jurnalistul Jennifer Nadel, care se numeste "We: A Manifesto for Women Everywhere", scrie "USA Today".
Cartea ofera sfaturi de ajutor catre o versiune mai tanara a vedetei si contine experiente personale din viata actritei. Pe de alta parte, Anderson nu ofera detalii despre terapia pe care o urmeaza sau despre agorafobia de care sufera, desi spune ca si-a dat seama de "cele cateva surse" ale problemelor ei.
Gillian Anderson s-a nascut in Chicago, dar a trait in Londra pana la cinci ani, dupa care a revenit in Statele Unite ale Americii la varsta de 11 ani. Si-a petrecut verile in Londra, iar adolescenta ei a fost marcat de dependenta de droguri si de un prieten mai in varsta decat ea. Colegii ei de clasa spuneau ca va fi arestata, lucru care s-a si intamplat in noapte absolvirii, cand a incercat sa intre in scoala si sa lipeasca incuietorile pe dinauntru.
Ce metode foloseste pentru a se vindeca
Astazi, in schimb, este o actrita de succes si mama a trei copii, care o ajuta sa treaca peste problemele de sanatate mintala. "Tot ce stiu este ca atunci cand meditez trec dincolo de ce e fizic si ajung intr-un sentiment de multumire absoluta si de bucurie", completeaza tot ea, care spune ca se simte bine in propriul corp.
"M-am luptat mult timp cu o stima de sine scazuta si cu modul in care ma percepeam, dar depasirea acestor probleme m-au facut sa ma gandesc ca exista un potential de ajutor si pentru alte persoane, de toate varstele. Lucrurile pe care le criticam... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro