Gigi Becali spune lucruri trasnite: a evaluat un fotbalist al Stelei la 140 de milioane de euro. Cum l-a catalogat

Cu ce e Stanciu mai prejos decat jucatorii astia care se vand pe zeci de milioane in Europa? Stanciu poate juca la Juventus si face 140 de milioane de euro", a spus Becali, potrivit gsp.ro.

acum 43 luni (4 Aug 2016)

Steaua a pierdut titlul, in sezonul trecut, dupa ce n-a reusit sa invinga Dinamo in mai multe meciuri. El crede ca fotbalul e asa...l-ati laudat voi putin si gata, e mare fotbalist, vedeta. O sa le dau eu bani sa-l ia, doar sa scap de el", a fost declaratia patronului Stelei la 10 aprilie.

Miercuri seara, dupa returul cu Sparta Praga in care acelasi Stanciu a reusit o "dubla", Gigi Becali a avut cu totul alt discurs, aratand ca n-are simtul masurii si ca trece dintr-o extrema in alta.

"Stanciu e masina de bani, el tipareste bani. Acum mi-a tiparit 10 milioane de euro, poate-mi mai tipareste 15 milioane. A fost urmarit de un scouter de la Chelsea, dar cum sa-l dau? Cu ce e Stanciu mai prejos decat jucatorii astia care se vand pe zeci de milioane in Europa? Stanciu poate juca la Juventus si face 140 de milioane de euro", a spus Becali, potrivit gsp.ro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro