Gigi Becali, atac dur la adresa fostilor colegi din PNL. Antonescu, facut "tradator" si "las", Gorghiu, considerata "fara pic de valoare"

Gigi Becali, atac dur la adresa fostilor colegi din PNL. Antonescu, facut

Pe de alta parte, Gigi Becali a declarat ca Crin Antonescu nu a avut cu cine sa porneasca la lupta, la referendum."I-am spus ca in campania pentru referendum, el trebuia sa fie antrenorul care are nevoie de mijlocasi, atacanti.

acum 103 luni (27 Dec 2015)

Intrebat despre modul cum percepe activitatea liderilor liberali ultimii ani, in cadrul unei interventii telefonice la Romania TV, Gigi Becali a criticat-o dur pe Alina Gorghiu, copresedinte al PNL. Ma intriga faptul ca oameni care nu au valoare pot fi presedinti de partid", a declarat Gigi Becali la Romania TV. Pe de alta parte, Gigi Becali a declarat ca Crin Antonescu nu a avut cu cine sa porneasca la lupta, la referendum."I-am spus ca in campania pentru referendum, el trebuia sa fie antrenorul care are nevoie de mijlocasi, atacanti. "Din punctul meu de vedere, Crin Antonescu pe care l-am iubit, care mi-a fost amic si prieten, a fost cel mai mare tradator. Cel mai mare las ca ne-a lasat pe mana cui ne-a lasat", a adaugat Becali La alegerile legislative din 2012 a candidat pentru un mandat de deputat in Colegiul 25 din Bucuresti, pe din partea Uniunii Social-Liberale, ca membru al PNL. La data de 11 februarie 2013, ca urmare a condamnarii cu suspendare pentru sechestrare de persoane, si-a dat demisia din PNL, devenind deputat independent; mandatul sau a incetat dupa condamnarea definitiva, la trei ani de inchisoare cu executare, primita pentru coruperea unor inalti functionari publici in scopul facilitarii unui schimb de terenuri. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro