Gigi Becali, acuzatii grave la adresa lui Sumudica. Antrenorul Astrei Giurgiu ameninta ca-l va da in JUDECATA pe patronul Stelei

Gigi Becali a declarat ca, din cate a auzit, Marius Sumudica, antrenorul Astrei Giurgiu, obisnuia sa parieze pe numarul de scimbari pe care le va face la meciurile "alb-negrilor". Probabil ca Gigi Becali nu stia cum sa-mi spuna la multi ani de ziua mea si s-a gandit ca asta e o varianta", a spus Sumudica la Digi Sport.

acum 57 luni (5 Mar 2016)

Gigi Becali a declarat ca, din cate a auzit, Marius Sumudica, antrenorul Astrei Giurgiu, obisnuia sa parieze pe numarul de scimbari pe care le va face la meciurile "alb-negrilor".

Gigi Becali a lansat o acuzatie dura, la adresa lui Marius Sumudica, antrenorul suspendat al Astrei Giurgiu, care vineri a implinit 45 de ani. Stelistul a afirmat ca "Sumi" obisnuia sa parieze pe numarul de schimbari pe care le va face la jocurile "alb-negrilor".

"Am auzit ca a pariat ca face doar doua schimbari la un meci al Astrei si a facut asta. Adica sa pariezi pe ceva care sta la indemana ta sa iasa... Dar daca nu a facut asa ceva si doar a pariat pe cine stie ce meciuri, atunci eu nu vad vreo problema. "Cum e posibil sa spui asa ceva, tu, un om care apari atat de des la televizor si influentezi lumea? Cum poti acuza pe cineva ca asa ai fi auzit de la nici tu nu stii cine? Va spun eu ca in cele peste 40 de meciuri nu s-a intamplat niciodata sa nu fac toate schimbarile. Probabil ca Gigi Becali nu stia cum sa-mi spuna la multi ani de ziua mea si s-a gandit ca asta e o varianta", a spus Sumudica la Digi Sport. Crucile de la mormintele familiei Becali intrec orice imaginatie! ... Citeste intreg articolul pe evz.ro