Gigi Becali a sfeclit-o! CSA Steaua da in judecata FCSB pentru recuperarea prejudiciului de 36,8 milioane de euro

Gigi Becali a sfeclit-o! CSA Steaua da in judecata FCSB pentru recuperarea prejudiciului de 36,8 milioane de euro

"Am inaintat azi o cerere de chemare in judecata prin care am solicitat recuperarea prejudiciului cauzat de folosirea marcii de catre FCSB. La finalul lunii iulie, CSA a transmis clubului de fotbal o notificare privind plata sumei de 36,8 de milioane de euro in termen de 30 de zile.

acum 57 luni (20 Sep 2016)

"Am inaintat azi o cerere de chemare in judecata prin care am solicitat recuperarea prejudiciului cauzat de folosirea marcii de catre FCSB.

CSA Steaua a anuntat, la sfarsitul lunii mai, intr-un comunicat, ca prejudiciul pentru folosirea marcii Steaua, in perioada 2004-2014, fara acordul gruparii armatei a fost stabilit la suma de 36.826.310 euro, iar taxa de licenta pentru fotbal a fost stabilita la valoarea de 3.694.220 euro/an fara TVA. "Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti este obligat de lege, ca titular al marcii Steaua Bucuresti - bun aflat in patrimoniul public - , sa faca toate demersurile de punere in valoare a marcii, inclusiv prin evaluarea brandului. Astfel, pana la acest moment, au fost incheiate urmatoarele proceduri, derulate de evaluatorul independent, competitiv selectionat: o brand-ul Steaua Bucuresti a fost evaluat la suma de 57.306.150 euro; o taxa de licenta pentru fotbal a fost stabilita la valoarea de 3.694.220 euro/an fara TVA; o prejudiciul pentru folosirea marcii fara acceptul CSA Steaua Bucuresti a fost stabilit la valoarea de 36.826.310 euro. La finalul lunii iulie, CSA a transmis clubului de fotbal o notificare privind plata sumei de 36,8 de milioane de euro in termen de 30 de zile. Aceasta notificare nu reprezinta o noua etapa intr-un razboi cu FCSB, preciza atunci CSA, ci o etapa legala pentru stingerea litigiului: "Ca atare, notificarea cu privire la valoarea prejudiciului generat de folosirea marcii 'Steaua Bucuresti' in perioada 2004-2014, fara acordul detinatorului de drept, nu reprezinta o noua "etapa" dintr-un ipotetic 'razboi' purtat intre CSA si FCSB, ci simpla parcurgere a unei etape formale impusa de cadrul legal pentru stingerea acestui litigiu." ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro