Gigi Becali a fost ELIBERAT CONDITIONAT din inchisoare. Decizia magistratilor este definitiva. Ce declaratii a facut omul de afaceri

UPDATE: Finantatorul echipei de fotbal Steaua Gigi Becali a declarat, vineri, dupa ce a aflat ca va fi eliberat conditionat din inchisoare, ca nu mai doreste sa apara in viata publica, informeaza Mediafax. Becali a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a primit trei ani de detentie in cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale, la care s-au adaugat alte sase luni dupa condamnarea in dosarul "Valiza".

acum 104 luni (3 Apr 2015)

UPDATE: Finantatorul echipei de fotbal Steaua Gigi Becali a declarat, vineri, dupa ce a aflat ca va fi eliberat conditionat din inchisoare, ca nu mai doreste sa apara in viata publica, informeaza Mediafax.

El a spus, totodata, ca regreta tot ce facea inainte si a subliniat ca nu vrea sa revina, sub nicio forma, in viata publica. Am vrut intai sa multumesc si sa ma ierte toata lumea si vreau sa ma impac si sa marturisesc intru Hristos", a spus finantatorul Stelei. Cel mai mare regret al meu este ca fetele mele sunt expuse public si nu am cum sa impiedic acest lucru", a mai spus Becali.

UPDATE: Gigi Becali va fi eliberat conditionat din penitenciar, au decis definitv, magistratii de la Tribunalul Constanta, informeaza B1 Tv.

------------------

Finantatorul echipei de fotbal Steaua George Becali afla, vineri, daca va fi eliberat conditionat din penitenciar. Magistratii Tribunalului Constanta au judecat, marti, cererea de eliberare conditionata, in cazul omului de afaceri, insa au amanat pronuntarea sentintei.

Decizia magistratilor Judecatoriei Medgidia de eliberare conditionata a fost luata pe 6 martie, iar in situatia in care ea nu ar fi fost contestata de procurorii anticoruptie, George Becali ar fi putut pleca acasa de la Penitenciarul Poarta Alba.

Condamnat la inchisoare in 2013, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Alba, fiind incarcerat in regim deschis.

Becali a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a primit trei ani de detentie in cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale, la care s-au adaugat alte sase luni dupa condamnarea in dosarul "Valiza". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro