Gigi Becali a explicat farmecul puscariei: "Acolo, daca esti barbat fara femeie, devii animal"

Gigi Becali a explicat farmecul puscariei:

Jurnalistii au luat cu asalt zona Pipera, in speranta ca vor avea imagini, poate si ceva declaratii de la Ioan si Victor Becali, inainte ca ei sa mearga spre penitenciar, acolo unde s-au predat.

acum 77 luni (21 Feb 2018)

Gigi, Ioan si Victor au stat pe rand sau impreuna la puscarie, iar ultimii doi se intorc acolo, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a mai condamnat definitiv intr-un dosar.

Jurnalistii au luat cu asalt zona Pipera, in speranta ca vor avea imagini, poate si ceva declaratii de la Ioan si Victor Becali, inainte ca ei sa mearga spre penitenciar, acolo unde s-au predat. I-au ratat pe cei doi, insa, potrivit Realitatea TV, au fost intampinati de Gigi Becali, iar acesta a vorbit despre ultimele pedepse dictate impotriva fostilor impresari.

*Nu mai e asa palpitant, stati degeaba aici, ei au plecat deja. Au vandut niste fotbalisti, unii mai joaca si acum. Aia care au furat zeci de milioane de euro sunt pe afara. Conform legii, s-au contopit pedepsele si amandoi au facut aproape toata pedeapsa. Au scris si carti.

*Borcea a zis ca nu o cunoaste pe judecatoarea Terceanu, ca nu a vazut-o niciodata. In instanta, Terceanu a afirmat ca i-a zis procurorul sa spuna ca a primit 10.000 de euro.

*O sa-i vad liberi pe Victor si pe Giovanni peste 2-3 luni. E adevarat ca e greu sa stai fara mama ta acolo, fara copii, dar prima pedeapsa e mai grea, la a doua esti deja obisnuit. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro