Gigantul american care a castiga un proces in China impotriva unei firme care ii purta numele

Gigantul american care a castiga un proces in China impotriva unei firme care ii purta numele

O uzina de sucuri cunoscuta sub numele de "face book" a primit in 2014 aprobarea de a purta numele respectiv de catre autoritatile chineze insarcinate cu protejarea proprietatii intelectuale.

acum 94 luni (9 May 2016)

Cea mai populara retea sociala a momentului a reusit acolo unde Apple a dat gres, si anume, a castigat un proces impotriva unei firme din China care ii folosea numele.

O uzina de sucuri cunoscuta sub numele de "face book" a primit in 2014 aprobarea de a purta numele respectiv de catre autoritatile chineze insarcinate cu protejarea proprietatii intelectuale. Insa Facebook a depus o plangere in acest sens, iar Curtea Populara Suprema din Beijing a hotarat ca societatea Zhongshan Pearl River nu ar fi trebuit sa primeasca autorizatia de a inregistra aceasta marca, scrie Hotnews.

Chiar daca Facebook este blocata in China, unde internetul este cenzurat, colosul californian a reusit, totusi, sa semneze contracte cu companii, orase sau guverne locale.

Un alt proces similar s-a desfasurat pentru marca "iPhone", insa producatorul chinez de marochinarie, Xintong Tiandi, care se folosea de acel nume a castigat procesul. Citeste si:

+VESTE de ULTIMA ORA despre FACEBOOK.

+ANA MARIA PRODAN, limbaj de MAHALA pe FACEBOOK. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro