Gica Popescu rupe tacerea la prima aparitie televizata dupa ce a iesit din inchisoare: "Iordanescu e o fantoma!"

Gica Popescu rupe tacerea la prima aparitie televizata dupa ce a iesit din inchisoare:

Fostul international nu l-a crutat deloc pe Anghel Iordanescu: ""Din punctul meu de vedere, acum domnul Iordanescu este total depasit. Am stat de vorba cu dansul si simteam, dar era Anghel Iordanescu...Din punctul meu de vedere, acum nu era pentru aceasta functie.Despre domnul Iordanescu din '94, '96, '98, tot respectul si pot vorbi numa de bine.

acum 97 luni (22 Jun 2016)

Fostul international nu l-a crutat deloc pe Anghel Iordanescu: ""Din punctul meu de vedere, acum domnul Iordanescu este total depasit. 10 ani de zile in care nu a avut contact individual cu fotbalul. A stat departe de fenomen, eu stiu foarte bine pentru ca domnul Iordanescu urma sa devina director tehnic. Am stat de vorba cu dansul si simteam, dar era Anghel Iordanescu...Din punctul meu de vedere, acum nu era pentru aceasta functie.Despre domnul Iordanescu din '94, '96, '98, tot respectul si pot vorbi numa de bine. Pe cel de acum nu-l cunosc. Este doar o fantoma a vechiului Iordanescu, nu are nimic de-a face cu vechiul Anghel Iordanescu. Lucruri care nu au nimic in comun cu fotbalul", a spus Gica Popescu la Antena 3. " Sunt de parere ca aceasta nationala e cea mai slaba pe care a avut-o vreodata fotbalul romanesc. Nu cred ca am avut vreodata o nationala compusa de fotbalisti care sa joace la cluburile la care joaca cei de acum. Daca vor sa se inspire sa ia programul meu din 2014 si vor vedea acolo ce trebuie sa faca. Noi am muncit sase luni de zile sa facem acel program. Din ce am vazut la domnii din federatie nu cred ca au capacitatea sa faca lucurile astea. Nici nu au in jurul lor oameni priceputi, mi se pare foarte ciudat cum nimeni in aceste zile nu vorbeste de Hagi. Chiar asa mare e ura fata de generatia noastra?

Acesta a anuntat si ca nu va mai candida pentru functia de presedinte al FRF. Nu mai am motivatia de atunci. Oricum nu am voie la urmatoarele alegeri din punct de vedere juridic. Aveam foarte multa sustinere si de la Federatii de afara, aveam mult entuziasm. Cine vrea sa se inspire, sa se uite in acel program. Eu nu pot sta toata viata mea sa stau sa astept o candidatura. Trebuie sa ma ocup de viata si familia mea", a incheiat fostul international.

Unul dintre capitanii nationalei dezvaluie: "Avem nevoie de un selectioner tanar, cu gandire occidentala!" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro