Gica Popescu a trecut la regimul de detentie semideschis

Popescu a lucrat la un atelier de tamplarie, alaturi de George Copos si Mihai Stoica, in perioada in care a fost in regimul de detentie inchis.

acum 116 luni (26 Nov 2014)

Fostul international roman Gheorghe Popescu, condamnat in Dosarul Transferurilor, isi va continua pedeapsa intr-un regim de detentie semideschis.

Avocatii lui Gica Popescu au obtinut, la opt luni de la condamnarea "Baciului", un regim de detentie mai usor pentru fostul fotbalist. In regimul semideschis, Popescu va fi cazat intr-o celula cu mai multi detinuti si se va putea deplasa fara a fi insotit de gardieni in anumite zone, prestabilite, din interiorul penitenciarului. Popescu a lucrat la un atelier de tamplarie, alaturi de George Copos si Mihai Stoica, in perioada in care a fost in regimul de detentie inchis.

Fostul capitan al echipei nationale si al FC Barcelona executa o pedeapsa de trei ani, doua luni si zece zile de inchisoare in Dosarul Transferurilor, el fiind inchis in luna martie 2014 la Penitenciarul Rahova. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro