Ghita, denuntatorul. De unde stia Sebastian Ghita ce mailuri ale sefei DNA au spart spionii de la Black Cube? Tinea legatura direct cu ei?

UPDATE La ieșirea din sediul DNA, Sebastian Ghiță a confirmat că a fost invitat la audieri la DIICOT incă de săptămana trecut. A declarat: "Sunt convins că acea operațiune a unei agenții străine a lui Meir Dagan este in atenția DIICOT pentru că principala țintă este doamna Kovesi și pentru că adresa cucuveauamov@gmail.com este a doamnei Kovesi și a fost spartă și au aflat informații secrete ale statului roman" Cel mai probabil, Sebastian Ghiță va fi intrebat de procurorii DIICOT de unde știe ce adrese de mail au fost sparte de cei de la Black Cube și de unde știe ce conțineau acele mailuri sparte de spioni.

acum 44 luni (10 Oct 2016)

UPDATE

La ieșirea din sediul DNA, Sebastian Ghiță a confirmat că a fost invitat la audieri la DIICOT incă de săptămana trecut. De unde rezultă că și-a pregătit de ieri intrarea la audiere, cu detaliile făcute publice, incă de ieri, despre adresa de e-mail a șefei DNA, Laura Codruța Koveși.

Ghiță a susținut, intre altele, că șefa DNA ii trimitea mesaje de pe adresa "cucuveauamov@gmail.com", a indicat si adresa de mail al unui consilier al sefei DNA. Un amănunt interesant: Ghiță a susținut că mailul a fost spart de spionii de la Black Cube.

=====

Deputatul Sebastian Ghiță a fost citat, luni seara, la DIICOT, in calitate de martor-denunțător, in dosarul "Black Cube"- spionarea șefei DNA de către o firmă inființată de foști ofițeri Mossad. El trebuie să explice de unde a știut ce e-mailuri au spart cetățenii evrei de la "Black Cube", care o spionau pe șefa DNA, Laura Codruța Koveși. De asemenea, de unde știa ce tipuri de informații transmitea șefa DNA prin acele e-mailuri.

Ghiță a susținut că spionii au spart adresa de e-mail "cucuveauamov@gmail.com", care ar fi fost folosită de șefa DNA Laura Codruța Koveși, și că ar fi aflat, intre altele, secrete de stat. Aceste informații nu au fost găsite de procurori in memoriile unităților informatice confiscate de la spioni.

Surse judiciare afirmă că nici la DIICOT Sebastian Ghjiță nu a dat informații clare, ci "băltite", ca și la Parchetul General in dosarul in care s-a autodenunțat ca falsificator al raportului tehnic al tezei de doctorat al șefei DNA.

Și societatea "Black Cube" este anchetată pentru două contracte prin care s-a angajat să o spioneze pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi ca să afle date compromițătoare pe care să le folosească apoi intr-o campanie de discreditare.

Fostul ofițer SRI Dragomir a incheiat un astfel de contract cu cei de la Black Cube, plătindu-le ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro