Ghinioanele se tin scai de gimnaste. O noua lovitura inaintea Campionatelor Europene de la Berna

Ghinioanele se tin scai de gimnaste. O noua lovitura inaintea Campionatelor Europene de la Berna

In vederea desemnarii sportivei eligibile, colectivele tehnice si toate gimnastele potential a se afla la Rio urmeaza un intens program de pregatire, astfel ca, dupa un foarte serios proces de antrenament si selectie, sa fie nominalizata gimnasta apta a face fata rigorilor unui concurs olimpic, nominalizare care va avea loc inaintea Jocurilor Olimpice", a mai notat sursa citata.

acum 45 luni (16 May 2016)

Dupa Larisa Iordache, lotul va fi nevoit sa se prezinte la Berna si fara o alta veterana, Diana Bulimar. Diana Bulimar s-a accidentat si, dupa un examen medical de urgenta, verdictul e rupere partiala de tendon ahilian la piciorul drept. Toata lumea ii este alaturi si ii transmite multa sanatate!", a fost mesajul postat pe pagina oficiala de Facebook a gimnasticii romanesti.

Urmeaza apoi sa se stabileasca numele sportivei care va fi prezenta la Rio de Janeiro. "Larisa Iordache, urmand prescriptiile medicale, se va afla si in continuare intr-o perioada de recuperare, urmand, conform indicatiilor specialistilor, a relua pregatirile in timp optim. In vederea desemnarii sportivei eligibile, colectivele tehnice si toate gimnastele potential a se afla la Rio urmeaza un intens program de pregatire, astfel ca, dupa un foarte serios proces de antrenament si selectie, sa fie nominalizata gimnasta apta a face fata rigorilor unui concurs olimpic, nominalizare care va avea loc inaintea Jocurilor Olimpice", a mai notat sursa citata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro