Ghid Electric Castle 2017. Informatii utile ca sa te bucuri la maximum cele cinci zile de festival

Ghid Electric Castle 2017. Informatii utile ca sa te bucuri la maximum cele cinci zile de festival

"Spectacolele sustinute zilnic de Lords of Lightning - dueluri cu milioane de volti, experienta Umbrella Project - o coregrafie de culori din care publicul e invitat sa faca parte, caruselul gigant Royal Wheel, prezentarile de tip TedX, zona de tehnologie cu demonstratii de realitate virtuala, instalatiile de arta multimedia semnate Klaus Obermeier din incaperile renovate ale castelului sunt tot atatea argumente pentru a petrece nu doar noptile, ci si zilele, in atmosfera unica a Electric Castle", anunta organizatorii. Castelul asteapta festivalierii FOTO: organizatori EC Despre editia cu numarul 5 a EC A cincea editie a EC se va desfasura pe o suprafata de peste 220.000 de metri patrati, scena principala va avea o deschidere de 80 de metri liniari si un ecran LED de 600 de metri patrati, cu rezolutie 8K.

acum 49 luni (6 Jul 2017)

Organizatorii evenimentului de la Bontida au pregatit cateva informatii utile pentru ca experienta festivalului sa fie una de neuitat.

Transport

La Bontida se poate ajunge cu trenul, autocarele puse la dispozitie de organizatori si masinile personale. Frecventa cu care vor circula busurile va fi de 10-25 de minute.

La Bontida se poate ajunge cu autobuzul, masina sau trenul FOTO: organizatori EC

Biletele de autobuz spre Bontida se pot lua fie din statie sau direct din autocar folosind bratara de festival, la pretul de 10 lei de drum. In plus, Iulius Mall ofera transport gratuit celor care, din 12 iulie fac cumparaturi de minim 50 de lei din centrul comercial. Cei care vor totusi sa vina cu masinile personale vor avea la dispozitie un drum special prin Rascruci si doua parcari special amenajate, cu o capacitate totala de 4.000 de masini. Taxa de parcare este de 30 de lei pentru fiecare intrare in parcare, indiferent de durata stationarii efective", anunta acestia.

Accesul

In incinta festivalului se poate intra de miercuri, 12 iulie, de la ora 14.00. Ce nu e voie: bauturi alcoolice, sticle, scaune, drone, arme de orice natura, pointere laser, umbrele sau animale de companie.

Plati

"Toate platile pe teritoriul evenimentului se vor face si anul acesta cu bratari contactless oferite de Banca Transilvania.

Camping: dusuri, supermarket, zona de gril si spalatorie gratuita de haine

Zona de camping are anul acesta cateva facilitati in plus precum: dusuri, un supermarket LIDL exclusiv pentru festival si deschis zilnic de la 8 dimineata pana a doua zi la 4 dimineata, dulapuri inchise pentru bunurile pretioase si o zona speciala de grill. "In premiera pentru un eveniment organizat Romania, Electric Castle va avea in camping si o spalatorie de haine si care va putea fi folosita gratuit", mai precizeaza organizatorii EC.

Campingul EC FOTO: organizatori EC

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro