GHID Cum sa iti deschizi vulcanizare, service sau spalatorie auto

GHID Cum sa iti deschizi vulcanizare, service sau spalatorie auto

Este un ghid elaborat de catre Zoltan Szfarli, consilier la Primaria Municipiului Medias, care ofera un sir logic de informatii utile oricarei persoane care doreste sa deschida o afacere in domeniul intretinerii si repararii autovehiculelor.

acum 32 luni (1 Apr 2018)

Este un ghid elaborat de catre Zoltan Szfarli, consilier la Primaria Municipiului Medias, care ofera un sir logic de informatii utile oricarei persoane care doreste sa deschida o afacere in domeniul intretinerii si repararii autovehiculelor. In momentul actual, chiar in conditiile in care numarul operatorilor economici care activeaza in acest segment al prestarilor de servicii a cunoscut o crestere seminificativa, un viitor antreprenor poate avea succes in conditiile in care raportul pret - calitate este unul competitiv, dovedeste operativitate si punctualitate, cunoscand faptul ca aceste atribute au un rol esential in reusita unui business in sectorul prestarilor de servicii.

Parcurgerea acestui ghid ofera viitorului antreprenor o imagine de ansamblu asupra principalilor pasi de urmat in vederea deschiderii unui atelier de reparatii auto, vulcanizari, spalatorii, vopsitorii auto, incepand cu avizele si autorizatiile necesare, cunoscand faptul ca nu toate activitatile enumerate anterior urmeaza aceleasi proceduri de autorizare. Un service auto necesita autorizare din parte RAR fara a necesita autorizatie de mediu decat in cazul in care detine si statie de vopsire.

Trebuie mentionat faptul ca continutul acestui ghid nu are un caracter exhaustiv si anume nu epuizeaza pe de-a intregul toate obligatiile legale, scop pe care de altfel autorul nici nu si l-a propus, menirea acestuia fiind acela de a ajuta un potential antreprenor in a-si contura o imagine de ansamblu in ceea ce priveste initierea unui business in acest domeniu de activitate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro