GHID Cum sa deschizi o afacere in domeniul alimentar: de la restaurant la food-truck

GHID Cum sa deschizi o afacere in domeniul alimentar: de la restaurant la food-truck

Parcurgand acest ghid veti sti ce inseamna notiunea de alimentatie publica si cand avem in vedere notiunea de alimentatie colectiva, veti sti mai exact in ce clasa de activitate prevazuta de CAEN rev.2 se va incadra afacerea pe care doriti sa o dezvoltati, ce aspecte sa aveti in vedere cand inchiriati un spatiu pentru a desfasura o activitate comerciala, ce avize, autorizatii si alte obligatii veti avea nevoie sa obtineti pentru afacerea dumneavoastra, precum si alte informatii utile.

acum 26 luni (31 May 2018)

Unitatile de alimentatie publica care pot fi deschise sunt: restaurant clasic, restaurant cu specific, pizzerie, bar, fast-food, unitati de tip cofetarie, patiserie.

Parcurgand acest ghid veti sti ce inseamna notiunea de alimentatie publica si cand avem in vedere notiunea de alimentatie colectiva, veti sti mai exact in ce clasa de activitate prevazuta de CAEN rev.2 se va incadra afacerea pe care doriti sa o dezvoltati, ce aspecte sa aveti in vedere cand inchiriati un spatiu pentru a desfasura o activitate comerciala, ce avize, autorizatii si alte obligatii veti avea nevoie sa obtineti pentru afacerea dumneavoastra, precum si alte informatii utile. Autorul specifica faptul ca informatiile cuprinse in cadrul ghidului nu au un caracter exhaustiv si in consecinta nu pot acoperi pe de-a intregul toate obligatiile prevazute de lege in ceea ce priveste functionarea unei afacerii in domeniu analizat.

Ghidul in format PDF poate fi consultat mai jos:

Ghid Privind Deschiderea Unei Unitati de Alimentatie Publica Colectiva Sau a Unei Unitati de Comercializare... ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro