Ghici, ghicitoarea mea! Cine a facut-o pe Viorica Dancila mare si tare?

Ghici, ghicitoarea mea! Cine a facut-o pe Viorica Dancila mare si tare?

Sincer, mai rau ca Dancila nu cred ca putea fi si chiar daca la nivelul competentei am fi avut un premier la fel de slab, s-ar fi evitat ca toata puterea politica sa se concentreze in jurul organizatiei PSD din Teleorman, care este ca un scut in jurul lui Dragnea.

acum 70 luni (16 May 2018)

>

In fond, daca presedintele Iohannis ar fi respins nominalizarea Vioricai Dancila, doamna din Videle n-ar fi ajuns niciodata sa vorbeasca vrute si nevrute pe la Tel Aviv si Vatican. Nimic nu o recomanda din punct de vedere al carierei politice si profesionale pe Viorica Dancila pentru functia de premier. Doamna Dancila ar fi putut sa ramana doar o simpla nominalizare, subiectul unor stiri de doua-trei zile, daca presedintele Iohannis ar fi luat decizia corecta si ar fi solicitat PSD numele unui alt candidat. Sincer, mai rau ca Dancila nu cred ca putea fi si chiar daca la nivelul competentei am fi avut un premier la fel de slab, s-ar fi evitat ca toata puterea politica sa se concentreze in jurul organizatiei PSD din Teleorman, care este ca un scut in jurul lui Dragnea.

Cu Viorica Dancila in post la Palatul Victoria sansele tarii noastre de a fi un partener credibil in marele proiect european vor scadea ingrijorator.

Grindeanu si Toader au fost si ei niste premieri slabi, dar impinsi de la spate de alti colegi din teritoriu, ale caror interese, in special economice, s-au ciocnit de cele ale lui Dragnea, au intrat in conflict cu liderul PSD. Solicitarea presedintelui ca premierul sa demisioneze nu face altceva decat sa-i consolideze doamnei in cauza statutul de jucator politic important, sa-i aduca un beneficiu de imagine in ochii sustinatorilor PSD. Ar fi fost mai nimerit ca tinta atacului presedintelui sa fi fost Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, sa le ceara liderilor majoritatii parlamentare PSD-ALDE sa se retraga de la guvernare deoarece prin actiunile lor, puse in practica de premieri si ministrii inconstienti, pun in pericol viitorul european al Romaniei.

Trist este ca, la cum stau lucrurile, nu exista nicio o speranta ca pana la 1 ianuarie 2019, atunci cand Romania va prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene, sa avem un alt premier, iar cu Viorica Dancila in post la Palatul Victoria sansele tarii noast... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro