Gheorghe Piperea refuza preluarea conducerii PNL Bucuresti, dar este dispus sa se implice intr-un "proiect de anvergura nationala"

Gheorghe Piperea refuza preluarea conducerii PNL Bucuresti, dar este dispus sa se implice intr-un

In urma cu cateva zile, acocatul Piperea anunta, tot pe Facebook, ca a primit oferta din partea PNL sa conduca organizatia de Bucuresti, el precizand ca va lua o decizie saptamana viitoare si mentionand ca, daca ar decide sa se implice intr-un astfel de proiect, ar pastra tandemul cu deputatul Daniel Zamfir, cu care a lucrat la legea darii in plata.

acum 94 luni (21 Jun 2016)

In urma cu cateva zile, acocatul Piperea anunta, tot pe Facebook, ca a primit oferta din partea PNL sa conduca organizatia de Bucuresti, el precizand ca va lua o decizie saptamana viitoare si mentionand ca, daca ar decide sa se implice intr-un astfel de proiect, ar pastra tandemul cu deputatul Daniel Zamfir, cu care a lucrat la legea darii in plata. Surse liberale declarau pentru News.ro ca Gheorghe Piperea conditioneaza preluarea conducerii PNL Bucuresti de libertatea de a avea drept de veto in cazul prezentei unor persoane pe lista PNL pentru alegerile parlamentare din toamna. Aceleasi surse spuneau ca Piperea ar urma sa deschida lista liberalilor pentru Senat, iar Daniel Zamfir sa fie cap de lista la Camera Deputatilor. Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca ea si Vasile Blaga au avut o discutie cu avocatul Gheorghe Piperea pentru preluarea unei functii in partid la nivelul Capitalei, precizand insa ca nu este nimic batut in cuie si ca discutiile vor continua. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro