Gheorghe Nichita, primarul suspendat al Iasiului, afla vineri daca ramane in arest la domiciliu. Baronul PSD a apelat la toate tertipurile ca sa induplece instanta

Gheorghe Nichita, primarul suspendat al Iasiului, afla vineri daca ramane in arest la domiciliu. Baronul PSD a apelat la toate tertipurile ca sa induplece instanta

Mai exact, in dosarul deschis de procurorii DNA Bucuresti, primarul suspendat al Iasiului are patru capete de acuzare: - instigare la folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in forma continuata (cinci acte materiale) - instigare la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, - instigare la infractiunea de acces ilegal la un sistem informatic, - instigare la infractiunea de operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice. Gheorghe Nichita ii obliga pe ieseni sa-i scrie declaratii de dragoste, ca sa induplece instanta Baronul PSD Iasi se afla in arest la domiciliu pentru fapte de coruptie anchetate de catre procurorii DNA, iar angajatii de la primarie se ocupa, in acest timp, de strategii prin care sa influenteze judecatorii in decizia de prelungire sau nu a mandatului privativ de libertate.

acum 65 luni (5 Jun 2015)

UPDATE Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis sa prelungeasca pentru 30 de zile arestul la domiciliu in cazul primarului suspendat al Iasiului.

UPDATE Un grup de contestatari ieseni ai primarului suspendat de Iasi l-au asteptat cu huiduieli pe Nichita in fata Curtii de Apel Bucuresti, acolo unde judecatorii urmeaza sa decida astazi, 5 iunie, daca baronul PSD ramane in arest la domiciliu. Fostul lider moldovean al PSD va afla vineri, 5 iunie 2015, daca judecatorii Curtii de Apel Bucuresti ii mentin arestul la domiciliu, dand curs contestatiei DNA Bucuresti, sau il vor lasa in libertate, sub control judiciar, asa cum au stabilit sambata trecuta, 30 mai, magistratii Tribunalului Bucuresti (aceasta decizie nu este, insa definitiva, motiv pentru care baronul Nichita este inca in arest la domiciliu, asa cum a decis Curtea de Apel Bucuresti in 8 mai).

Reamintim ca primarul Gheorghe Nichita este cercetat intr-un dosar in care este acuzat ca si-ar fi spionat si amenintat fosta iubita, pe Adina Samson, folosindu-se de angajatii si resursele Politiei Locala din Iasi, institutie publica care se subordoneaza primarului. Mai exact, in dosarul deschis de procurorii DNA Bucuresti, primarul suspendat al Iasiului are patru capete de acuzare:

- instigare la folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in forma continuata (cinci acte materiale)

- instigare la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit,

- instigare la infractiunea de acces ilegal la un sistem informatic,

- instigare la infractiunea de operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Adina Samson, femeia iubita si, mai apoi, spionata, amenintata si batuta de primarul suspendat Nic... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro