Gheorghe Muscalu este ultimul de pe lista de doctori a lui Gabriel Oprea

Citește și: Cine sunt magistraţii și șefii de instituţii făcuţi doctori de generalul-politician Gabriel Oprea Gabriel Oprea, suspectat că și-ar fi plagiat teza de doctorat, a fost, mai bine de șapte ani, coordonator de doctorate la instituția de invățămant a SRI.

acum 103 luni (18 Dec 2015)

Fostul vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), procurorul Gheorghe Muscalu, este ultimul doctor in științe militare și informații care şi-a finalizat lucrarea sub coordonarea lui Gabriel Oprea, la școala doctorală a SRI.

Ministrul Educației Adrian Curaj a semnat in data de 7 decembrie 2015 ordinul de ministru prin care procurorul Gheorghe Muscalu a obținut oficial acest titlu cu teza intitulată "Criminalitatea organizată şi terorismul.

Ministerul Educației a confirmat pentru Romania liberă că fostul vicepreședinte al CSM este ultimul de pe lista de doctori a lui Gabriel Oprea.

Citește și: Cine sunt magistraţii și șefii de instituţii făcuţi doctori de generalul-politician Gabriel Oprea

Gabriel Oprea, suspectat că și-ar fi plagiat teza de doctorat, a fost, mai bine de șapte ani, coordonator de doctorate la instituția de invățămant a SRI. Specialiştii consultaţi de RL spun că, deşi legea nu le interzice, astfel de legături dintre magistraţi şi politicieni ridică probleme de ordin etic. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro