Gestul emotionant facut de printul Harry si Meghan Markle dupa nunta regala: ce au facut cu aranjamentele florale

Gestul emotionant facut de printul Harry si Meghan Markle dupa nunta regala: ce au facut cu aranjamentele florale

Reprezentantii centrului St. Joseph's Hospice, unul dintre azilele de batrani din Londra care a beneficiat de "o supriza" din partea ducelui si ducesei de Sussex, au publicat pe contul de Facebook un mesaj de multumire adresat cuplului regal, impreuna cu o fotografie a unei paciente bucuroase ca a primit un buchet, potrivit Daily Mail.

acum 74 luni (22 May 2018)

Reprezentantii centrului St. Joseph's Hospice, unul dintre azilele de batrani din Londra care a beneficiat de "o supriza" din partea ducelui si ducesei de Sussex, au publicat pe contul de Facebook un mesaj de multumire adresat cuplului regal, impreuna cu o fotografie a unei paciente bucuroase ca a primit un buchet, potrivit Daily Mail. Buchete superbe realizate din florile de la nunta regala, pe care le-am oferit pacientilor nostri. Buchetele au fost formate din degetei, bujori si trandafiri albi de gradina, multe dintre flori provenind din gradinile si parcurile de pe domeniile Coroanei si din Marele Parc de la Windsor. Aranjamentele florale, care au impodobit Capela St. George si Sala St. George de la Windsor in timpul nuntii printului Harry cu Meghan Markle au fost realizate de Philippa Craddock si de o echipa de designer florali de la Palatul Buckingham si Castelul Windsor si au costat 130.000 de dolari.

FOTO Press Association

FOTO Press Association Pauline Clayton (89 de ani), una dintre pacientele centrului de batrani din Londra s-a aratat incantata si emotionata de gestul facut de ducele si ducesa de Sussex. Femeia a marturisit ca in tinerete a fost croitoreasa si a facut parte din echipa designerului Sir Norman Hartnell, cel care s-a ocupat de rochia de mireasa a reginei, dar si de tinutele din ziua incoronarii Altetei Sale. Pauline Clayton povesteste ca avea doar 19 ani cand a avut ocazia sa munceasca mai bine de 49 de ore la trena rochiei de mireasa a reginei Marii Britanii. "Imi amintesc ca eram foarte entuziasmata, iar tatal meu era si el extrem de incantat. Suntem absolut incantati de flori si le dorim (n.r. In ceea ce priveste buchetul de mireasa al ducesei de Sussex, acesta a fost depus la Mormantul Soldatului Necunoscut din Westminster Abbey. Este o traditie initiata de Regina Mama. In 1923, mama actualei suverane britanice si-a depus acolo buchetul de mireasa, in memoria fratelui ei ucis in Primul Razboi Mondial. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro