Gest de cruzime rara la Iasi: caini aruncati in smoala. Cazul a ajuns in presa internationala

Gest de cruzime rara la Iasi: caini aruncati in smoala. Cazul a ajuns in presa internationala

Chiar daca, sa zicem, ar fi fost tentati de smoala ca de ceva nou, probabil ca ar fi incercat s-o atinga cu laba si apoi s-ar fi retras.

acum 91 luni (26 Jul 2016)

Caz de o cruzime rara descoperit la Iasi. Patru patrupede fara stapan au ajuns in grija unei asociatii ce militeaza pentru protectia animalelor dupa ce au fost descoperite, zilele trecute, acoperite de smoala. Animalele au fost preluate de catre reprezentantii Fundatiei Sky din apropierea unui supermarket din oras, care au reusit sa le salveze viata.

"Unul dintre ei, care a avut si capul ingropat in smoala, este intr-o situatie mai grea, pentru ca este posibil sa-i fi fost afectata vederea. Am reusit sa indepartam smoala in proportie de 80-90% de pe corpul lor", a declarat pentru Click!

Varianta cea mai plauzibila este ca o persoana sa fi aruncat intentionat o galeata de smoala peste cele patru animale. Chiar daca, sa zicem, ar fi fost tentati de smoala ca de ceva nou, probabil ca ar fi incercat s-o atinga cu laba si apoi s-ar fi retras.

Cazul a ajuns in vizorul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi care a fost sesizat de catre reprezentantii fundatiei cu privire la chinurile la care au fost supusi cainii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro