GEST. Cupa Romaniei va trimisa in Camerun, la mormantul lui Patrick Ekeng, indiferent de castigatoarea trofeului

GEST. Cupa Romaniei va trimisa in Camerun, la mormantul lui Patrick Ekeng, indiferent de castigatoarea trofeului

Antrenorul a vorbit despre meci cu niste baieti din galerie, care erau sceptici, dar acum sunt nerabdatori sa joace si sa se castige acest meci pentru Patrick. Jucatorilor le e greu si o sa le mai fie o perioada pentru ca e dificil sa treci peste aceasta tragedie.

acum 94 luni (10 May 2016)

Dinamo si CFR Cluj se vor intalni pe 17 mai, in finala Cupei Romaniei. Conducerea "cainilor" a hotarat ca, inideferent de echipa castigatoare, trofeul sa ajunga in Camerun, acolo unde va fi inmormantat Patrick Ekeng.

"Daca noi vom castiga finala, Cupa va fi trimisa in Camerun. Daca va castiga CFR, ii vom ruga pe sefii de acolo sa trimita acest trofeu in Camerun. Vrem sa castigam acest trofeu pentru ca ar fi a 14-a Cupa pentru noi, numarul lui Patrick.

Incercam sa ne revenim, dar e foarte greu. Nea Mircea a avut un discurs azi-dimineata in fata baietilor si a inceput sa le explice ca e un moment foarte greu, nu doar pentru jucatori, ci si pentru el.

Antrenorul a vorbit despre meci cu niste baieti din galerie, care erau sceptici, dar acum sunt nerabdatori sa joace si sa se castige acest meci pentru Patrick. E important sa castigam aceasta finala pentru a-i comemora numele lui Ekeng.

Jucatorilor le e greu si o sa le mai fie o perioada pentru ca e dificil sa treci peste aceasta tragedie. O sa inteleaga si ei impactul acestei finale. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro