Germania ia noi masuri impotriva transportatorilor romani si estici, incalcand regulile comune europene

Germania cere soferilor straini sa doarma la hotel, desi este bine cunoscut faptul ca in Germania si in intreaga UE exista o lipsa acuta de locuri de parcare securizate, care sa poata oferi cazare soferilor straini in conditii de siguranta pentru acestia, vehiculele lor si marfa transportata", sustin transportatorii.

acum 61 luni (27 May 2017)

Reactia transportatorilor este legata de masura luata de Germania saptamana aceasta de a interzice odihna saptamanala normala a soferilor profesionisti in cabina.

"Aceasta masura este in mod clar indreptata impotriva transportatorilor rutieri si soferilor straini care opereaza transport rutier international si care prin natura sa, este o activitate cu un caracter mobil ridicat. Germania cere soferilor straini sa doarma la hotel, desi este bine cunoscut faptul ca in Germania si in intreaga UE exista o lipsa acuta de locuri de parcare securizate, care sa poata oferi cazare soferilor straini in conditii de siguranta pentru acestia, vehiculele lor si marfa transportata", sustin transportatorii. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro