Georgiana Filip, multipla campioana la lupte: "Daca ceva ma atinge la suflet, plang. Sunt o fire sensibila"

Georgiana Filip, multipla campioana la lupte:

De 11 ori campioana nationala Cea mai mare performanta a ei este locul II la Campionatul European de seniori, pe l-a castigat in Germania, in 2011, iar cel mai recent titlul este cel de campioana nationala. Sotul, si el un luptator Georgiana are o fetita de 9 luni, conceputa cu Marian, luptator profesionist si el, la Clubul Sportiv din Timisoara. Mi-a placut sa invat si am fost un elev destul de bun si la scoala.

acum 56 luni (14 Feb 2016)

Georgiana, in prezent legitimata la Clubul Sportiv Municipal Targoviste, a inceput sa practice sportul in anul 2000. "Nu am stiut atunci cu ce se mananca acest sport, dar mi-a placut ca pur si simplu voi face miscare. Am intrat in sala de lupte si mi-a placut ce se intampla atunci. Chiar domnul antrenor imi tragea atentia sa fiu mai serioasa la antrenament. Cand am inteles cu adevarat ce inseamna sportul, am inceput sa ma pregatesc cu adevarat si mi-am dorit sa fac performanta", isi aduce aminte campioana.

De 11 ori campioana nationala Cea mai mare performanta a ei este locul II la Campionatul European de seniori, pe l-a castigat in Germania, in 2011, iar cel mai recent titlul este cel de campioana nationala. Cand isi aduce aminte de primul contact cu sala, Georgiana spune ca cel mai mult a ajutat-o ambitia, nefiind un copil talentat. Pe de alta parte a inceput sportul destul de tarziu, la 15 ani. "Am inceput destul de tarziu, mi-a fost greu sa ajung in top, fiind putin mai in varsta fata de celelalte colege. Pentru ele a fost mult mai usor sa obtina un titlul national, dar in momentul in care am reusit, nimeni n-a putut sa mi-l mai ia. De multe ori, dupa antrenament ramaneam in sala si suplimentam pregatirea petru a face fata. La mine a fost nevoie de munca multa pentru a ajunge la acese performante", spune Georgiana. "Am fost si un copil sensibil, ma accidentam destul de des.

Cum se inbina sportul cu "activitatile" de mamica. Sotul, si el un luptator Georgiana are o fetita de 9 luni, conceputa cu Marian, luptator profesionist si el, la Clubul Sportiv din Timisoara. Se antreneaza impreuna, iar cand sunt campionate, fiecare isi vede de treaba.

"Imi primul rand m-a ajutat foarte mult domnul profesor Cornea Cornel, mi-a fost in permanenta si la bine si la rau. Apoi m-a ajutat familia foarte mult, sotul meu, care ma ajutp foarte mult si la antrenamente, pentru ca si el practica acest sport. Atunci cand avem concursuri, fiec... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro