George Scripcaru si-a depus candidatura ca independent pentru Primaria Brasov

George Scripcaru si-a depus candidatura ca independent pentru Primaria Brasov

El este acuzat de luare de mita, abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata si instigare la tentativa la abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

acum 43 luni (24 Apr 2016)

Actualul primar al Brasovului, George Scripcaru, si-a depus candidatura, azi, pentru Primaria Brasov, el sperand sa castige cel de-al patrulea mandat, insa pentru prima data candideaza ca independent si nu din partea PDL.

El a prezentat, la BEM Brasov o lista cu aproape 10.000 de semnaturi, urmand ca documentatia sa fie analizata de BEM in urmatoarele zile, in vederea validarii candidaturii. El este acuzat de luare de mita, abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata si instigare la tentativa la abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro