George Ploscaru, romanul acuzat ca a furat diamantele de la Paris: "Inelul era pentru nevasta lui Leo de la Strehaia. Am vrut sa fie sotia mea!"

George Ploscaru, romanul acuzat ca a furat diamantele de la Paris:

Ploscaru a strigat din duba Politiei ca el nu a furat bijuteriile, ci le-a cumparat cu 500.000 de euro, iar inelul cu diamant era pentru sotia lui Leo de la Strehaia.

acum 73 luni (19 Jan 2017)

Ploscaru a strigat din duba Politiei ca el nu a furat bijuteriile, ci le-a cumparat cu 500.000 de euro, iar inelul cu diamant era pentru sotia lui Leo de la Strehaia. Era pentru sotia lui Leo de la Strehaia. Curtea de Apel a respins, joi, contestatia impotriva masurii arestului preventiv luata, la finele saptamanii trecute, de Tribunalul Prahova.

George Ploscaru (42 de ani) este acuzat ca, in data de 30 decembrie, anul trecut, ar fi sustras o cutie in care se aflau doua inele cu pietre pretioase si alte doua diamante brute, dintr-un boutique din Paris, acolo unde fusese organizata o expozitie a unei case celebre de bijuterii.

In urma jafului, la care au participat si alte sapte persoane, dintre care sase cetateni straini, romanul s-a ales cu un diamant evaluat la suma de 1.8 milioane de euro si un diamant brut, pe care a reusit sa-l vanda in Belgia. Inelul a fost recuperat de autoritatile din Romania, in urma unor perchezitii care au avut loc la Bucuresti, in data de 13 ianuarie. Diamante in valoare de 5 milioane de euro, furate de un prahovean dintr-o bijuterie din Paris ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro