George Michael a murit: cantaretul avea 53 de ani

George Michael a murit: cantaretul avea 53 de ani

Starul muzicii pop George Michael a murit inconjurat de cei dragi, conform unui anunt facut de reprezentantul artistului: "Cu profunda tristete va anuntam ca iubitul nostru fiu, frate si prieten George a murit linistit in ziua de Craciun. Dupa ce a fost tratat intr-o clinica din Viena, artistul, extrem de emotionat, a sustinut o conferinta de presa in fata resedintei sale din Londra in care le-a multumit medicilor vienezi si a spus ca afectiunea lui a fost una deosebit de grava, iar el a fost extrem de norocos dupa ce a fost la un pas de a-si pierde viata.

acum 88 luni (26 Dec 2016)

Starul muzicii pop George Michael a murit inconjurat de cei dragi, conform unui anunt facut de reprezentantul artistului: "Cu profunda tristete va anuntam ca iubitul nostru fiu, frate si prieten George a murit linistit in ziua de Craciun.

Este cunoscut faptul ca George Michael s-a luptat in trecut cu dependenta de droguri si alcool, insa deocamdata nu se cunoaste cauza mortii artistului. Cantaretul Elton John a fost primul care a reactionat in mod public la aflarea vestii ca bunul sau prieten a murit: "Sunt in stare de soc! George Michael, al carui nume real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou, s-a remarcat in anii '80, dupa ce a infiintat duoul pop Wham!, alaturi de colegul lui de scoala Andrew Ridgeley, cei doi devenind celebri datorita unor hituri precum "Last Christmas" si "Club Tropicana". Ulterior, George Michael si-a construit o cariera solo impresionanta si a lansat albume de mare succes, inclusiv "Faith" si "Listen Without Prejudice Vol.1". Intr-o cariera de peste patru decenii, cantaretul a vandut peste 100 de milioane de albume si a fost recompensat cu numeroase trofee si distinctii, inclusiv doua premii Grammy si trei Brit Awards. De-a lungul unei cariere de succes, pentru George Michael a vorbit muzica lui, insa cantaretul a tinut multi ani primele pagini ale tabloidelor din cauza vietii personale agitate: orientarea sa sexuala si dependenta de droguri si alcool fiind intens discutate de presa. In 2011, George Michael si-a amanat o serie de concerte dupa ce a fost spitalizat de urgenta din cauza unei pneumonii severe. Dupa ce a fost tratat intr-o clinica din Viena, artistul, extrem de emotionat, a sustinut o conferinta de presa in fata resedintei sale din Londra in care le-a multumit medicilor vienezi si a spus ca afectiunea lui a fost una deosebit de grava, iar el a fost extrem de norocos dupa ce a fost la un pas de a-si pierde viata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro