George Cosac: "Plecam cu prima sansa contra Elvetiei"

George Cosac:

Partida se desfasoara dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele doua meciuri de simplu in ziua de sambata (21 aprilie), urmand ca duminica (22 aprilie) sa se dispute celelalte doua meciuri de simplu si meciul de dublu.

acum 65 luni (20 Apr 2018)

"Plecam clar cu prima sansa, avem din cate am inteles cea mai valoroasa echipa de Fed Cup. Sigur, in primul rand ne bazam pe valoarea Simonei, apoi pe unitatea de grup a echipei si, nu in in ultimul rand, pe aportul publicului. Sansa de a juca acasa e aceea de ati alege suprafata de joc, iar noi ne-am ales zgura. Apoi, e publicul care te sprijina, care pur si simplu te impinge de la spate si pune presiune pe adversar", a declarat Cosac.

Sponsorul competitiei, Pizza Guseppe de la Dr. Oetker, va fi alaturi de tricolore si la intalnirea Romania - Elvetia, care se va desfasura sambata si duminica, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Intalnirea dintre Romania si Elvetia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc in perioada 21-22 aprilie, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Partida se desfasoara dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele doua meciuri de simplu in ziua de sambata (21 aprilie), urmand ca duminica (22 aprilie) sa se dispute celelalte doua meciuri de simplu si meciul de dublu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro