George Clooney este tata de gemeni: sotia sa a dat nastere primilor mostenitori ai actorului. Ce nume au copiii

George Clooney este tata de gemeni: sotia sa a dat nastere primilor mostenitori ai actorului. Ce nume au copiii

George Clooney nu s-a ferit sa vorbeasca si despre faptul ca va avea o varsta destul de inaintata cand se vor naste primii sai copii, marturisind ca a fost inspirat de actorul francez Jean-Paul Belmondo, care a avut un copil cu a doua sa sotie, Nathalie Tardivel, pe cand avea 70 de ani.

acum 81 luni (7 Jun 2017)

"In aceasta dimineata, Amal si George i-au primit pe Ella si Alexander Clooney in viata lor", a declarat un purtator de cuvant al actorului George Clooney.

Reprezentantul actorului a facut si o gluma spunand ca "George este sedat si isi va reveni in cateva zile". George Clooney a povestit in luna februarie, in emisiunea "Rencontres de Cinema", citat de Huffington Post, despre momentul in care si-a anuntat prietenii ca va deveni tata: "Am fost sa iau cina cu mai multi prieteni care au deja copii in colegiu. George Clooney nu s-a ferit sa vorbeasca si despre faptul ca va avea o varsta destul de inaintata cand se vor naste primii sai copii, marturisind ca a fost inspirat de actorul francez Jean-Paul Belmondo, care a avut un copil cu a doua sa sotie, Nathalie Tardivel, pe cand avea 70 de ani. "Avand in vedere acest lucru ma simt putin mai bine ca voi avea 56 de ani cand se vor naste gemenii", a spus actorul.

Actorul George Clooney si Amal Alamuddin, o avocata britanica de origine libaneza, specializata in drepturile omului, s-au cunoscut, in Italia, prin intermediul activitatiile ei profesionale. Cuplul s-a casatorit in septembrie 2015, la Venetia, in cadrul unei ceremonii cu fast, lunga de patru zile, urmata de un "maraton" de petreceri, ce au adunat laolalta nume sonore din showbiz, intregul eveniment fiind catalogat de presa internationala drept "nunta anului 2015". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro