Generatia Z va fi la fel ca generatiile anilor '60, '70... Dar fara granite

Generatia Z va fi la fel ca generatiile anilor '60, '70... Dar fara granite

Acesti romani nu vor mai suferi ca Romania este o piata de desfacere, ca este o colonie, ca este o tara de mana a treia in Europa. Si nici nu vor baga in seama injuraturile batranilor, care se considera oropsiti de americani, de UE, de patroni, de statul asta care nu este in stare sa construiasca niste autostrazi.

acum 65 luni (28 Apr 2016)

Acesti copii au fost luati de mana de parintii lor si au petrecut vacante in Bulgaria sau Spania, fara sa aiba constiinta vizelor pe pasapoarte. Mintile acestor copii nu vor fi brazdate de granite, spre deosebire de mintile bunicilor sau chiar ale parintilor care au trait vremurile crunte, in care daca incercau sa forteze granitele fie erau impuscati, fie erau torturati. Este un lucru esential ca mintea sa nu-ti fie incorsetata de granite. Un fapt care ingrijoreaza multe generatii de romani care isi pun problema "cine le va asigura pensia". Pesimismul fata de Generatia Z, care nu va fi in stare sa munceasca, este de-a dreptul prostesc. Romanii nascuti dupa anul 2000 vor avea slujbe (job-uri) pe care noi, cei care "ne dam de ceasu' mortii", nici nu le visam. Nu se vor bate cu "caramida in piept" ca romanii sunt de 2000 de ani pe aceste meleaguri si ca sunt urmasii Romei. Fireste, aceasta indiferenta fata de istorie o sa ne infurie pe noi, cei aflati spre apusul vietii, care cautam refugiul intr-un patriotism lacramos sau pe calea catre Dumnezeu (ocolita in timpul vietii).

Este un lucru esential ca mintea sa nu-ti fie incorsetata de granite.

Generatia Z va avea o relatie foarte buna cu brandurile, cu corporatiile, cu spiritul antreprenorial, cu bancile, cu tehnologia si cu tot ceea ce tine de progresul civilizatiei. Generatia Z se va misca mult mai repede, pentru ca este "molipsita" de internet. Acesti romani nu vor mai suferi ca Romania este o piata de desfacere, ca este o colonie, ca este o tara de mana a treia in Europa. Pentru ca ei vor fi cetateni europeni, competitivi, care vor trai in mijlocul evenimentelor si nu in mahalaua Europei, asa cum au trait parintii lor. Si nici nu vor baga in seama injuraturile batranilor, care se considera oropsiti de americani, de UE, de patroni, de statul asta care nu este in stare sa construiasca niste autostrazi. In mod sigur, membrii Generatiei Z nu vor suferi de absenta autostrazilor pentru ca ei au fost... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro