Generatia Net, cea mai proasta din istorie? "Avem dovezi puternice ca aceasta este cea mai inteligenta generatie din toate timpurile"

Generatia Net, cea mai proasta din istorie?

Tutac a oferit si doua optinii pertinente despre "Generatia Net": Eric Schmidt, CEO la Google (25.000 de tineri din Generatia Net lucreza la Google) spune despre ei: "Aceasta generatie este cea mai desteapta, nu cea mai proasta. Simplu fapt ca au fost conectati intre ei inca de la nastere prin telefoane mobile si retele de socializare inseamna ca sunt cea mai conectata generatie.

acum 107 luni (18 Aug 2015)

Samy Tutac, cunoscut pastor timisorean, a scris pe pagina sa de Facebook cateva comentarii despre "Generatia Net". Sunt tinerii de azi mai prosti si mai inceti la minte decat generatiile anterioare? "Pentru prima oara in istorie exista o generatie, Generatia Net, mult mai priceputa si mai alfabetizata decat parintii lor, intr-un domeniu de o importanta capitala pentru societate. Aceasta generatie globala, conectata tot timpul si capabila sa urmareasca fiecare miscare a prietenilor lor, a parintilor, a profesorilor si a liderilor bisericesti sau politici, reprezinta forta transformarii societatii, dar si a Bisericii. Ca sunt cei mai prosti din istorie si mult mai inceti la minte decat eram noi; ca nu au abilitati sociale si sunt dependenti de net; ca nu sunt in stare de nimic si nu se descurca fara parinti; ca plagiaza si fura de pe net; ca nu au valori si nu le pasa de nimic.

Tutac a oferit si doua optinii pertinente despre "Generatia Net": Eric Schmidt, CEO la Google (25.000 de tineri din Generatia Net lucreza la Google) spune despre ei: "Aceasta generatie este cea mai desteapta, nu cea mai proasta. Sunt mai rapizi, au o viziune globala, mai priceputi si mai bine educati. Simplu fapt ca au fost conectati intre ei inca de la nastere prin telefoane mobile si retele de socializare inseamna ca sunt cea mai conectata generatie. Don Tapscott, coordonatorul celui mai complex studiu despre tinerii de azi intitulat: "Generatia Net: o investigatie strategica, afirma": "Aceasta generatie chiar crede ca e cool sa fii inteligent, vazandu-se ca parte esentiala a viitorului planetei. Sunt foarte preocupati de dreptate si de problemele cu care se confrunta societatea din care fac parte si sunt in mod tipic angajati in activitati civice la scoala sau in comunitatile lor". "Este clar ca exista o discrepanta majora intre ceea ce sunt cei din Generatia Net si perceptia noastra despre ei. Cred ca este esential sa-i iubim si sa-i intelegem, dar pentru asta trebuie sa ne ap... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro