Generalul Stefan Danila, fost sef al Armatei, acuza linsajul mediatic al generalilor: "Ca urmare, a murit si capra nesimtitilor, dar era aia mai putin raioasa"

Actul normativ reglementeaza pensiile personalului MAI, al MApN, al serviciilor de informatii, cel aeronautic civil navigant profesionist, al Corpului Diplomatic si Consular, al Curtii de Conturi, cel auxiliar din instante si parchete, al functionarilor parlamentari, dar si al membrilor Senatului Romaniei si Camerei Deputatilor.

acum 64 luni (5 Aug 2017)

Parada cu pensiile incredibile ale unora, urmata de un linsaj mediatic al generalilor si-a atins scopul, iar drept rezultat "a murit si capra nesimtitilor...dar nu era cea grasa", a comentat pe pagina sa de Facebook, generalul (r) cu patru stele Stefan Danila, fost sef al Armatei Romane. Capra frumoasa a ramas neatinsa, cea mai mica, care nu stie inca daca va fi raioasa, e bucuroasa ca a prins o pasune mai sus, acolo unde a pus-o noul stapan, iar vecinii invidiosi pe frumoasa capra isi freaca mainile bucurosi: le-a iesit! Sau, macar au facut-o de ras", a scris fostul sef al Statului Major General al Armatei.

Fost pilot de MIG 21, MIG 21 LancerR si C-130 Hercules, Danila a fost primul general din aviatia militara care a ocupat functia de sef al Armatei, in perioada 2011-2014.

Guvernul a aprobat in aceasta saptamana o ordonanta de urgenta care stabileste ca pensiile de serviciu nu vor mai fi actualizate in functie de nivelul salariului si ca acestea nu vor mai putea depasi media salariilor din anii de activitate.

Actul normativ reglementeaza pensiile personalului MAI, al MApN, al serviciilor de informatii, cel aeronautic civil navigant profesionist, al Corpului Diplomatic si Consular, al Curtii de Conturi, cel auxiliar din instante si parchete, al functionarilor parlamentari, dar si al membrilor Senatului Romaniei si Camerei Deputatilor. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro