Generalul Mitica Iliescu, la B1 TV: "Nu m-a cautat domnul Hrebenciuc, l-am cautat eu sa ma ajute sa o angajez pe fiica-mea"

Generalul Mitica Iliescu, la B1 TV:

Redam conversatia telefonica dintre Sorina Matei si Mitica Iliescu de astazi, in jurul orei 13.00 Sorina Matei Domnul general, v-am sunat cu ceea ce se intampla la DNA Mitica Iliescu: Nu sunt in tara. Nu mi-a cerut sa-i spun daca este interceptat .M-am intalnit cu el, cum sa nu, dar nu mi-a cerut asa ceva. Vreau sa va spun ca nu cunosc niciun angajat al DNA si nici nu am o persoana de contact care sa tina legatura cu un functionar al DNA.

acum 83 luni (20 Oct 2014)

Redam conversatia telefonica dintre Sorina Matei si Mitica Iliescu de astazi, in jurul orei 13.00

Sorina Matei Domnul general, v-am sunat cu ceea ce se intampla la DNA

Mitica Iliescu: Nu sunt in tara. Nu am vazut.

Mitica Iliescu: M-am intalnit cu el. Domnul Hrebenciuc este nasul meu, este un om de familie, m-am vazut cu el, dar nu mi-a cerut asa ceva. Am discutat cu domnul Hrebenciuc un aspect legat de angajarea fiicei mele, dar atat. M-a sunat pentru angajare, dar la o firma privata, insa fiica mea nu s-a dus. Nu mi-a cerut sa-i spun daca este interceptat .M-am intalnit cu el, cum sa nu, dar nu mi-a cerut asa ceva.

Ati fost chemat la DNA? Iliescu: M-au sunat astazi pe la 9:00 sa ma prezint la 12:00. Cunosc un singur procuror la DNA, care m-a invitat la o discutie. Domnul Hrebenciuc nu m-a cautat pe mine, eu l-am cautat, ca nu aveam unde sa o angajez pe fiica mea. M-am vazut de mai multe ori cu Hrebenciuc, i-am spus ca n-am unde sa-mi angajez fata, care a fost in concediu de maternintate doi ani, si mi-a spus ok, ca o sa incerce. Mi-a gasit la o firma privata, a fost fiica mea acolo, nu i-a placut si gata.

Nu ati avut nicio discutie despre DNA sau SRI?

Nu. Atunci am vorbit de Giga TV, nu mi-a cerut sa-I dau de la DNA informatii.

Pare ca exista si un functionar DNA.

Haideti sa va spun ceva: daca e un functionar al DNA, este monitorizat. Daca exista asa ceva, cu siguranta, va iesi la iveala. Nu e niciun functionar. In ultimii cinci ani, nu m-am intalnit cu nimeni de la DNA. Nu exista niciun functionar. Nu m-am intalnit niciodata cu un functionar DNA.

Dar cu domnul Hrebenciuc v-ati vazut pe 13 august?

Iliescu: Nu stiu cand m-am vazut ultima data. I-am spus sa ma ajute cu fata, mi-a spus ca nu este niciun fel de problema. Am avut o discutie despre... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro