Gene Simmon, despre moartea lui Prince: "Cat de patetic sa fii sa te ucizi?Incetul cu incetul, pot garanta"

"La asta se rezuma alcoolul si drogurile: o moarte lenta" Intr-un interviu pentru publicatia "Newsweek", citat de "Huffington Post", Simmons a comparat disparitiile lui David Bowie si Prince, descriindu-le drept "tragica", respectiv "penibila". De asemenea, Prince avea un numar periculos de mic de celule rosii, indicand faptul ca a fost bolnav cu putin timp inainte de a muri, conform declaratiilor a doi politisti care participa la investigatie.

acum 51 luni (11 May 2016)

"La asta se rezuma alcoolul si drogurile: o moarte lenta"

Intr-un interviu pentru publicatia "Newsweek", citat de "Huffington Post", Simmons a comparat disparitiile lui David Bowie si Prince, descriindu-le drept "tragica", respectiv "penibila". "Moartea lui Bowie a fost cu adevarat tragica pentru ca suferea de o boala adevarata. Dar cat de penibil sa fii sa te ucizi? La asta se rezuma alcoolul si drogurile: o moarte lenta", a continuat el, care a mai spus ca niciodata in cariera lui nu a fost beat si nu a fumat marijuana.

Ce substante s-au gasit in organismul lui Prince

Simmons face referire la faptul ca primele informatii despre autopsia lui Prince releva faptul ca in organismul artistului a fost descoperit un analgezic puternic, Percocet. De asemenea, Prince avea un numar periculos de mic de celule rosii, indicand faptul ca a fost bolnav cu putin timp inainte de a muri, conform declaratiilor a doi politisti care participa la investigatie. Presa straina scria ca starul ar fi fost diagnosticat cu SIDA cu sase luni inainte sa moara si ar fi refuzat tratamentul.

Purtatoarea de cuvant a biroului de medicina legala care a realizat autopsia cantaretului Prince a refuzat sa confirme aceste informatii.

Prince a murit la varsta de 57 de ani, trupul sau fiind descoperit pe 21 aprilie in resedinta sa din Paisley Park, un oras din statul Minnesota.

In schimb, David Bowie a murit pe 10 ianuarie, la varsta de 69 de ani, dupa o curajoasa lupta de 18 luni cu cancerul. Trupul neinsufletit al lui David Bowie a fost incinerat pe 12 ianuarie, in New Jersey, potrivit unui certificat de deces atasat testamentului. Niciun membru al familiei sale si niciun prieten nu au fost prezenti la incinerarea sa, in conformitate cu dorinta cantaretului britanic. Ultimul album al lui David Bowie, "Blackstar", lansat cu doua zile inainte de moartea acestuia, s-a aflat mai multe saptamani cons... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro