Gelu Duminica, despre ONG-ul din care face parte: Am platit la buget mult mai multi bani decat firmele de apartament care castiga contracte cu statul

Am renovat kilometri de drum, am sprijinit racordarea la reteaua de apa potabila a sute de gospodarii, am construit zeci de terenuri de joaca in comunitatile locale in care am lucrat, am construit zeci de case, am dezvoltat centre comunitare pentru tineri proveniti din centrele de plasament si am sustinut sute de oameni sa devina activi pe piata muncii. Am format sute de profesori sprijinindu-i sa puna in practica conceptul de educatie incluziva de calitate, am sprijinit mii de copii pentru a afla un raspuns la intrebarea "Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?", am oferit zeci de burse, am stat de vorba cu mii de parinti si am organizat zeci de actiuni la nivel comunitar pentru a sustine o traiectorie scolara cat mai lunga, si de calitate, pentru viitoarea generatie.

acum 42 luni (7 May 2018)

Sunt de la guverne si fundatii straine, organizatii ale Natiunilor Unite, Comisia Europeana si chiar si de la Soros.

Am platit la bugetul de stat mult mai multi bani decat o tona de firme de apartament care castiga contracte cu statul. Am adus bani in bugetul tarii, am oferit sute de locuri de munca, am creat nenumarate actiuni care au contribuit la dezvoltarea unor localitati, am instruit in meserii solicitate pe piata muncii sute de oameni si am sprijinit alte cateva mii sa se bata cu limitele lor.

Am renovat kilometri de drum, am sprijinit racordarea la reteaua de apa potabila a sute de gospodarii, am construit zeci de terenuri de joaca in comunitatile locale in care am lucrat, am construit zeci de case, am dezvoltat centre comunitare pentru tineri proveniti din centrele de plasament si am sustinut sute de oameni sa devina activi pe piata muncii.

Am format sute de profesori sprijinindu-i sa puna in practica conceptul de educatie incluziva de calitate, am sprijinit mii de copii pentru a afla un raspuns la intrebarea "Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?", am oferit zeci de burse, am stat de vorba cu mii de parinti si am organizat zeci de actiuni la nivel comunitar pentru a sustine o traiectorie scolara cat mai lunga, si de calitate, pentru viitoarea generatie.

Am sustinut recuperarea istoriei Romaniei, prin introducerea studierii Robiei si Holocaustului in manualul de istorie de clasa a VIII-a, am sprijinit activ eforturile diplomatice pentru a ridica sistemul de vize pentru cetatenii romani care calatoresc in Canada, am participat la creionarea obiectivelor strategice de dezvoltare care au fost finantate in perioada 2007-2013, respectiv 2013-2020, am pus umarul la dezvoltarea unei viziuni strategice privind incluziunea sociala si am contribuit la dezvoltarea un sistem de interventie in cazurile de segregare scolara.

Am initiat coalitii de organizatii care sa sprijine dezvoltarea locala participativa, combaterea efec... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro